избор на фарове за б5
избор на фарове за б5
уважаеми колеги тия дни планирам да си взема фарове избирам межту тези - http://eftini.com/kristalni-farove-vw-passat-19962000-godina-c-12_131_705_706_815.html, дали някой е пазарил от сайта има ли някакви наблюдения с такива фарове очаквам отзиви и препоръки ,благодаря ВИ предварително!
Re: избор на фарове за б5
Пазарувал съм от тях,много са коректни доволен съм от магазина!
А колкото до фаровете ти си знаеш какво точно искаш и с какви средства разполагаш
А колкото до фаровете ти си знаеш какво точно искаш и с какви средства разполагаш

- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
rovshan написа:уважаеми колеги тия дни планирам да си взема фарове избирам межту тези - http://eftini.com/kristalni-farove-vw-passat-19962000-godina-c-12_131_705_706_815.html, дали някой е пазарил от сайта има ли някакви наблюдения с такива фарове очаквам отзиви и препоръки ,благодаря ВИ предварително!
Аз преди няколко дена си взех devil eyes от друго място, но ги върнах, защото има проблем с монтирането на ксенон.Самата ксенонова крушка е по-дълга с 10 мм. спрямо халогенната и опира в ламаринката преди лупата.Фаровете, които аз взех бяха Sonar, за други не мога да кажа.Тук във форума има много теми за фарове може да потърсиш.
- passat b3
- Автомобил:
- Двигател:
колега не ти препоръчвам да се занимаваш с такива сайтове най добре да отидеш в някой магазин да потърсиш и да си харесаш от личен опит ти казвам успех

колеги тези които вече са си купили такива или подобни фарове но да са с лупа моля кажете мненията си струва ли си какви са фарове и от къде са закупени намирам се на боровец така че много избор нямам от магазини а и време кой знае колко също!