passat b3 ariva комби. ел стъкла Help
-
- Автомобил:
- Двигател:
passat b3 ariva комби. ел стъкла Help
Здравейте колеги имам passat b3 ariva комби.Проблема ми е следния! задните ел. стъкла не ми ряботят.Човека от когото го купих ми каза че били спряни от някаде.може ли някои да ми каже от каде могат да бъдат спряни, имат ли някви бушони,релета на ел. тъблото.благодаря предварително
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: passat b3 ariva комби. ел стъкла Help
При другите копчета на предния панел (там под радиото) имаш копче,което е за задните ел. стъкла.Между двете отделни половинки за ляво и дясно има 3-то копче.То се натиска навътре и така се пускат или спират задните ел. стъкла.Когато работи,от задните варти не можеш да вдигаш и сваляш стъклата.От предните копчета можеш да си ги командваш.
Ако не е това,друго не се сещам.За ел. стъклата има само един контролен кодул,който седи под задната седалка.Едва ли имаш проблем там обаче.

Ако не е това,друго не се сещам.За ел. стъклата има само един контролен кодул,който седи под задната седалка.Едва ли имаш проблем там обаче.

-
- Автомобил:
- Двигател:
на тези пасати нямат отпред копчета за задните ел.стъкла...имат само на вратата 2 копчета и то за предните стъкла,за задните стъкла няма никакви копчета отпред!
- berkant3008
- Автомобил: PASSAT B3
- Двигател: ABS-93
- Контакти:
имат такива копчета и още как.аз имам арива и точно оттам се спират задните стъкла
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами на моя няма само от дясно на дръшката на вртата са две. едното ми е за предно ляво ,а другото за предно дясно
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
slavendimitrov написа:на тези пасати нямат отпред копчета за задните ел.стъкла...имат само на вратата 2 копчета и то за предните стъкла,за задните стъкла няма никакви копчета отпред!
Ако са ти насаждани допълнително може и да нямат!Оригиналните си имат и още как!

-
- Автомобил:
- Двигател:
[img]моят пасат няма само има две от ляво на шофьора..едното е за предно ляво стъкло,другото за предно дясно. http://www.google.bg/url?source=imgres& ... eCYCllHmFA
- berkant3008
- Автомобил: PASSAT B3
- Двигател: ABS-93
- Контакти:
аве под CD -то трябва да има.има за стопа за мъгла,за реотаните на задното стъкло има и за задните стъкла
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
slavendimitrov написа:[img]моят пасат няма само има две от ляво на шофьора..едното е за предно ляво стъкло,другото за предно дясно. http://www.google.bg/url?source=imgres& ... eCYCllHmFA
колега щом има 4 ел.стъкла и колата е арива няма как да ги няма тези копчета !

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Те от това копче се пускат задните стъкла 

То е така наречената "детска ключалка" понеже като има палави пръстчета на задната седалка задните стъкла почват сами да си говорят ако не се вземат мерки

То е така наречената "детска ключалка" понеже като има палави пръстчета на задната седалка задните стъкла почват сами да си говорят ако не се вземат мерки

-
- Автомобил:
- Двигател:
ами значи няма да е ariva.защото на нея има надпис ariva, и затова .добре няма значение но нямам тези копчета които ми показвате...
Значи са правени допълнително с крайно ограничен бюджет. Машинките не работят или окабеляването е прецакано, ако го има изобщо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
работят машинките всичко е по стандартите..но просто задните стъкла са откачени от някъде.от ел. таблото да не е отрязан някакъв кабел да не отива ток до тях. ако може някой да даде схема за инсталацията на ел. стъклата.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Ako не са заводски и тоя дет ги е правил и той не може да ти даде снема за тях