П.С. Колегата с шума на 1 и 2 степен да не би да имаш буклуци вътре при перките на вентилатора или пък да скърца самата ос,аз го имах това и го смазах с течна грес и вече 6-7 месеца нямам проблеми

burgazliqta2 написа:днес замерих инсталацията.акумулатор-11,6.преди да влезе в вентилатора 10,6-11.това ми се струва че е нормално.нямам идея къде е проблема.скоро пак ще разглобявам всичко.мисля си,че клапата която се намира във въздуховода непосредствено след вентилатора която затваря нацяло въздуха(1.....0) от копчето когато се завърти може евентуално да ми прави проблем.но това е почти изклучено.никои ли е нямал такъв проблем? благодаря за съветите.
Muku написа:Аз искам да използвам темата на колегата за моя "проблем"
Когато е на 1 или 2 парното се чува "свирене". Преди ми се е случвало на два кадета, ама не вярвах че и на пасатора може да се получи същия проблем. От какво може да е?
Muku написа:
Аз искам да използвам темата на колегата за моя "проблем"
Когато е на 1 или 2 парното се чува "свирене". Преди ми се е случвало на два кадета, ама не вярвах че и на пасатора може да се получи същия проблем. От какво може да е?
Muku написа:Аз искам да използвам темата на колегата за моя "проблем"
Потребители, разглеждащи този форум: MartinGP и 51 госта