проблем с фаровете на пасат б5 98
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AFN 1998
проблем с фаровете на пасат б5 98
Здравейте!Купих си Пасат б5 98 година на скоро.При завъртане ан ключа на контакт фаровете ми се пускат.Съответно и при работещ двигател е така.Проблема е, че не могат да се гасят.С две думи - завъртя ли ключа фаровете ми светят.Човека от който го купих ми обясни,че в чужбина било целогодишно така да се кара с фарове, но на мен ми е неприятно и искам да си ги направя така,че да си ги пускам сам когато пожелая.. ще ми дадете ли някакви напътствия какво да правя , каде да гледам , бушони ли.. не знам.
Последна промяна от aleksiev21 на Чет 26 мар 2015 22:22, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с фаровете на пасат б5 98
От къде е колата-май в скандинавските страни това отдавна е задължително целогодишно.
И тук скоро четох,че се прокрадва същата идея-до 1-2г. може да стане реалност.
п.п. Аз пък винаги си пускам фаровете(от ключа)целогодишно.Сложи си ксенон 2х35w + РЕГЛАЖ на фаровете,ако се притесняваш за постоянното товарене на алтернатора-ще намалиш малко товара.
И тук скоро четох,че се прокрадва същата идея-до 1-2г. може да стане реалност.
п.п. Аз пък винаги си пускам фаровете(от ключа)целогодишно.Сложи си ксенон 2х35w + РЕГЛАЖ на фаровете,ако се притесняваш за постоянното товарене на алтернатора-ще намалиш малко товара.
-
Колата е от Италия.
Някой пишман електричар ги е дал директно при контакт.
Моята също е направена да се цъкат при контакт и пуснати от копчето.
Когато изключа контакта- спират ,но също и от копчето може да се спират при контакт.
Ако не разбираш отиди на майстор да ти ги закачи както трябва, да не стане беля ако пипнеш
Моята също е направена да се цъкат при контакт и пуснати от копчето.
Когато изключа контакта- спират ,но също и от копчето може да се спират при контакт.
Ако не разбираш отиди на майстор да ти ги закачи както трябва, да не стане беля ако пипнеш

-
каде да го търся тоя електричар..то и в Пазаржик са едни майстори,няма кой да види...поне аз човек който да ми помогне не познавам и не знам..Брат ми работи в сервиза на Пежо за Пазарджик, но не разбира от жичкаджииски работи
Като няма в Пазарджик ,питай някой в Пловдив.
Не е кой знае колко далече.
Имаш ли желание има и решение.
Не е кой знае колко далече.
Имаш ли желание има и решение.