въпросът ми за пасат-91г. с климатик е следния
врътката която вкл. вентилатора за парното е от 0 до 4 преди 0 врътката може да се завърти още¼ оборот наляво
Това завъртане бута и издърпва едно жило което според мои преценки би трябвало да отваря и затваря някяква клапа за въздух в купето.
Жилото ми е откачено откъм долната страна.
И сега като завъртя врътката жилото което виси в краката на пътника до шофйора се движи напред назад .Не знам къде би трябвало да бъде закачено?
Моля помогнете.
жило за въздух passat
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Просто климатика ти е присаждан допълнително, както на повечето пасати от този период, и не са ти сменили модула за управление с такъв за климатик.
Въпросното жило, когато са слагали климатика, се връзва към един бутон, който командва клапата за външния въздух. Идеята е, като дадеш на 0, да не ти влиза възду в купето.
При теб или го няма въпросния бутон, или жилото се е откачило.
Вижда се по принцип като махнеш жабката, бутона е вляво над краката на пасажера.
Въпросното жило, когато са слагали климатика, се връзва към един бутон, който командва клапата за външния въздух. Идеята е, като дадеш на 0, да не ти влиза възду в купето.
При теб или го няма въпросния бутон, или жилото се е откачило.
Вижда се по принцип като махнеш жабката, бутона е вляво над краката на пасажера.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: