Бива ли го тоя Пасат
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Бива ли го тоя Пасат
Ами това с джабката малко ли е съмнително за теб? Това означава, че по тая кола е имало интервенции и то главно по части близо до еърбеците. Поне да бяха намерили бежов капак да не личи толкоз отдалече. Не бих дал за тази кола толкоз пари, дори и да ми дадат писмена гаранция, че е читава. Поогледай се малко повече, с малко късмет можеш да намериш на подобна цена и Б5.5, ако ще и от немско, холандско, австрийско и т.н.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Много ми е интересно от каде разбраха колегите че въпросният Пасат е внос от Австрия!? Никъде не пише в обявата! Но може и да е вярно, и ако е вярно, автоматично бих забравил за тоя автомобил!
Ръждата му е най-малкият проблем!
Но с капака на жабката направо затриват обявата по интернет!
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Черна е вратичката, защото бежовата струва 200++ евра
4motion само по себе си нищо не значи - кеф ти синхро, кеф ти халдекс, кеф ти торсен

4motion само по себе си нищо не значи - кеф ти синхро, кеф ти халдекс, кеф ти торсен
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
IceHeart написа:Много ми е интересно от каде разбраха колегите че въпросният Пасат е внос от Австрия!? Никъде не пише в обявата!
Vw Passat VNOS AVSTRIJA Ко речи

Иначе аз не бих си купил кола от човек, дето не е ясно дали е автоморгаджия или автотърговец, особено пък и кола с видими интервенции-верно жабка, ама по какъв повод е сменена... Все за лоши поводи се сещам

IceHeart написа:Много ми е интересно от каде разбраха колегите че въпросният Пасат е внос от Австрия!? Никъде не пише в обявата! Но може и да е вярно, и ако е вярно, автоматично бих забравил за тоя автомобил!
пише го в заглавието на обявата в мобилаVw Passat VNOS AVSTRIJA

ПП много си бърз Арабо

-
- Автомобил:
- Двигател:
Друго което ми направи впечатление, че май не е 110 коня, а е 90 тъй като последната буквичка I, която трябва да е червена, макар и замазана със сняг, въобще не се червеней

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Е, буквичките по задния капак пък са последното, което трябва да гледаш. Нали ще се съгласиш с мен, че ако сложа на Джетака TDI това не значи, че карам помпа-дюза дизел в колата си 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
jan_klod1 написа:Друго което ми направи впечатление, че май не е 110 коня, а е 90 тъй като последната буквичка I, която трябва да е червена, макар и замазана със сняг, въобще не се червеней![]()
Червената буквичка на тези табелки с времето порозовява и дори побелява. Като цяло е голямо филм да купиш такава кола - техниката никак не е проста, а б5 си е стар вече

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
apa6o написа: Все за лоши поводи се сещам
Чак пък толкова

Чупи се копчето и няма оправяне (уж

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Като имаш съмнение за някоя кола, минаваш на друга. Избор голям...
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
до колегата пуснал темата - за обслужване си приготви 1000 лева - не че ще ти отидат толкова но не се знае какво може да изкочи за смяна след като свалите предницата за смяна на ангренажа - давам ти пример - като взех моя и отидох да сменям ангренажа се оказа че и обтегача на ангренажа е дал фира + още две ролки които струваха около 400 лева . мисълта ми е не си давай всичките пари за кола защото после ще ти трябват и за първоначално обслужване .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Peteff написа:до колегата пуснал темата - за обслужване си приготви 1000 лева - не че ще ти отидат толкова но не се знае какво може да изкочи за смяна след като свалите предницата за смяна на ангренажа - давам ти пример - като взех моя и отидох да сменям ангренажа се оказа че и обтегача на ангренажа е дал фира + още две ролки които струваха около 400 лева . мисълта ми е не си давай всичките пари за кола защото после ще ти трябват и за първоначално обслужване .
именно
hooligan_sk написа: а б5 си е стар вече
Това не пречи да се искат една маса пари все още, дори и на автомобили влизащи в последната данъчна група.