Ходих на ул. Антим 97 да ми оправят стартера че лепнеше сутрин като паля. Човека гледа, гледа и вика трябва да ти сменя втулките. Казвам му ОК. После ми смени и шалтера. Всичко 60 лв. Но ми казва че не е сигурен че е оправил проблема. Като дойде зимата щяло да се разбере като станело студено. Лошото е че като запаля един път вече не лепне. Той не можа да го чуе колкото и да пробвах там. А бе не исках да се карам с него - къв майстор е!
Та тръгвам си, завивам по "Симеон" и оп, втора и четвърта не влизат. Викам си: тоя ми прецака колата. Въртя по уличките на първа и трета за да се върна при него и тъкмо да стигна, почнаха да влизат скоростите. Не спрях при него а продължих. Да проверя дали пак ще ми направи този проблем. Сега вече не го прави но скоростите влизат по-трудно. Даже и моята кака, на която и давам редовно да кара, го потвърди.
ВЪПРОСА:
Въпроса ми е такъв - този проблем постепенно ще утихне или трябва да ходя да му счупя главата на ония майстор или да сменям масло на скоростите или незнам !!!!!!