Наскоро си взех Passat B4
Голяма машина; доскоро карах Венто, ама между двете няма нищо общо.Пасата е много класи отгоре.Да знаех, че е толкова голяма разликата отдавна да бях оставил Вентото.
Та Пасата е седан 94-а ТДИ 90к.с., с клима, ел.стъкла,ел.огледала,ел шибедах.Имаше и лети джанти 15-ki заводските VW ама ги продадох щото не съм привърженик на летите джанти.В предните и задните врати има говорители както и пищялки на задните врати горе до ръкохватката.И все такива глезотии.
Та отзад пише Passat_GT.Това GT какво означава.Ниво на оборудване ли или някакво спортно окачване?
П.С
Еййй много кът тия седан ТДИ, ханс само комбита е купувал
Да се похваля и да попитам....
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Хм...аз пък в много Пасати четворки съм се возил и не съм на същото мнение,ама и то сигурно твоето Венто преди Пасата е било пълен таралясник за да мислиш така.
Иначе ми е много интересно при еднакво ниво на оборудване(GL ,GT няма значение) и еднакъв мотор(1.8 АBS(RP),2E или 1Z) откъде ще дойдат многото класи отгоре за Пасата примерно....
Иначе ми е много интересно при еднакво ниво на оборудване(GL ,GT няма значение) и еднакъв мотор(1.8 АBS(RP),2E или 1Z) откъде ще дойдат многото класи отгоре за Пасата примерно....
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честитка за придобивката!
Безпроблемно пътуване с нея!
Отговора на въпроса ти е - степен на оборудване
писано е много пъти по въпроса
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1924
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2623
и т.н.
Безпроблемно пътуване с нея!
Отговора на въпроса ти е - степен на оборудване
писано е много пъти по въпроса
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1924
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2623
и т.н.
Как се чува стереото с колонките по този начин?! Аз имам пасат комби, ама от 1996 и задните оригинални колонки, които са в багажното не работят, ама са ми казвали че и без това свирят много кофти. Предложиха да ми го направят точно така - на задните врати двукомпонентни тонколонки - басите долу и пищялките горе, но още не съм решил...

-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
AMIGO още не съм сложил радио, а пасата дойде без него, но мисля да сложа един Блаупункт.Тогава ще кажа как свирят.
FELIPE
личи си, че си манияк на тема Венто.Аз също бях така 2 години и половина. И Вентото ми приятелю беше в ТОП състояние.И затова остана за баща ми, а продадохме астрата която имаше.
Но Вентото с лигавото си задно окачване не ми го хвали, щото като се движиш по магистралта със 140-150 и има вятър тогава става весело, или пък като се разминеш с някой фучащ ТИР е още по-зле.Колата беше с газови Билщайн отпред и Билщайн маслени отзад.
И колкото пъти да съм се качвал на пасата на брат ми дето не го поглеждаше толкова пъти съм оставал очарован.Абе много мога да пиша за разликите между Венто и Пасат.....ама много.....
Та за изказването ти, че било таралясник не е много уместно.....и е било по-добро твоето просто защото беше с 1.9ТД мотор със сменени сегменти, и въобще пълна профилактика.Палеше на -22 градуса на ЧЕТВЪРТ оборот с едно подгряване!!! С допълнително монтиран интеркулер от мен, по големи разпръсквачи и дълга скоростна кутия!!!!!!!
И на магистралта когато се движех със 150-160 на 3000-3200 оборота с лекота с около 7/100 дизел без да съм пипал налягане на турбото и без да пускам допълнително нафта ти най-вероятно си "фучал" със 120-130 и си си викал - бахти как върви това Венто
Та тези изказвания от сорта ТАРАЛЯСНИК не са добре дошли и са прибързани
FELIPE

Но Вентото с лигавото си задно окачване не ми го хвали, щото като се движиш по магистралта със 140-150 и има вятър тогава става весело, или пък като се разминеш с някой фучащ ТИР е още по-зле.Колата беше с газови Билщайн отпред и Билщайн маслени отзад.
И колкото пъти да съм се качвал на пасата на брат ми дето не го поглеждаше толкова пъти съм оставал очарован.Абе много мога да пиша за разликите между Венто и Пасат.....ама много.....
Та за изказването ти, че било таралясник не е много уместно.....и е било по-добро твоето просто защото беше с 1.9ТД мотор със сменени сегменти, и въобще пълна профилактика.Палеше на -22 градуса на ЧЕТВЪРТ оборот с едно подгряване!!! С допълнително монтиран интеркулер от мен, по големи разпръсквачи и дълга скоростна кутия!!!!!!!
И на магистралта когато се движех със 150-160 на 3000-3200 оборота с лекота с около 7/100 дизел без да съм пипал налягане на турбото и без да пускам допълнително нафта ти най-вероятно си "фучал" със 120-130 и си си викал - бахти как върви това Венто

Та тези изказвания от сорта ТАРАЛЯСНИК не са добре дошли и са прибързани