Какво показва жълтия светодиод на таблото на Passat 2
Какво показва жълтия светодиод на таблото на Passat 2
От време на време ми светва този диод. Означението което е дадено не мога да го разгадая.Една част от това графично означение е като искра. А каква е стандартната стойност на предпазителя за вентилатора на радиатора.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Becko написа:Питам защото VW бяха направили една система която да ти показва кога е дошло време да смениш скоростите....
Това животно шурито ми го имаше на предното си Г2, 1.6ТД. Определено не вършеше работа, защото, да, показваше, но като продължиш да ускоряваш на същата предавка, т.е. подминеш още дадените обороти, стрелката си загасваше... Може при него да е било дефектно, не знам, но доколкото си спомням и един от по-старите (във форума) колеги се изказа отрицателно за тази система... Но изглежда по съвсем различен начин. Както ти каза, стрелка, а отдолу е лампа, а не вюсветодиод.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Pav3l написа:На GSi-то на един приятел също го има, но при него е по-усъвършенствано, зашото светва веднъж в средните обороти и после ако ги подминеш угасва, а след това светва при достигане на максимална мощност от двигателя, т.е. - след това колата така или иначе само ще се мъчи...
Аа... виж, може и това да е било така! Аз не съм настъпвал...