Здравейте, искам да попитам за съвет....преди няколко дни си преустроих стопове мигачи и габарити( отзад), сложих диоди,от тогава мигачите започнаха да мигат по бързо/ нормалмо -нарушено съпротивлението на релето-нали?/ въпроса ми е , мога ли да върна нормалният интервал на мигане без да нарушавам яркостта на диодите/ е , ако станата по ярки няма да се разсърда....../
Автомобила е пасат 92 г.
Благодаря предварително за отделенето внимание....
въпрос за мигачи?
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за мигачи?
Колега, светят по-бързо, което е индикация за изгоряла крушка, поради по-високото съпротивление на диодите. Би ли обяснил какво печелиш, като правиш тази замяна, ток ли икономисваш?
Аз съм с обикновени крушки на мигачите и от години не са горели, така че мисля не трябва да се сменят често поради изгаряне и това не може да бъде основателна причина. Но ти си знаеш, явно имаш доста свободно време за експерименти.
Успех в начинанието.

Успех в начинанието.

- vladkant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
реших да "тунинговам" задните светлини, за разнообразие, предположих че ще стане така, въпросът е че не знам как да върна нормалният ритъм на мигачите......НЕ го правя щото ми товари сметката за ток , или защото ще спестя 60 ст. на 5 години , реших да пробвам как стои , хареса ми и сега искам да остане така , но без да мига като на изгоряла крушка......много ще съм благодарен за полезен съвет 

- vladkant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: