Фолио на 5-та врата на Б3 Комби

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Re: Фолио на 5-та врата на Б3 Комби

Мнениеот pe6kata » Съб 25 юни 2011 13:18

В стъклото има вградена антена. Сигнала отива в усилвател, една кутийка намираща се в 5-тата врата, както примерно машинката за централното, само че отляво, непосредствено под изводите за антената на стъклото.
От усилвателя тръгва коаксиален кабел(кабел за антена), минава през маншончето, и върви покрай дясната част на тавана. Слиза по десната греда на предното стъкло и оттам в таблото.

Ако колата ти е ползвала с друга антена- на калника или на тавана, не виждам как това че задното стъкло има вградена може да бърка каквото и да е или аз не съмм разбрал нещо.

Потребителски аватар
Denzi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Denzi » Съб 25 юни 2011 13:41

И на мен не ми се връзва като има отзад антена как ще се смущава радиото но след като сложихме новия капак и като е в движение колата има много смущения които никога не ги е имало.Може да се е откачила буксата от ЦД-то,ще гледам пак.А за коаксиален кабел както казваш няма такъв(или аз не намирам).Щом казваш че е от дясно значи трябва да е заедно с маркучето за вакума на централното но там е само маркучето без никакви кабели.Единствено кабели имаше от ляво,но те са си за светлините и машинката за чистачката(голям зор беше докато ги прекарам).Ще човъркам пак и ако трябва ще направя някоя снимка.

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Съб 25 юни 2011 13:54

ако има антена в задния джам, то кабела минава през левия маншон и оттам влиза в тавана, пресича го и тръгва в десния край на тавана. щом като при ваденето на кабеляците не си видял кабел за антена, то колата ти оригинално има антена на друго място и този кабел даже не е пуснат. Не е това проблема

Потребителски аватар
Denzi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Denzi » Съб 25 юни 2011 14:40

колата ти оригинално има антена на друго място и този кабел даже не е пуснат.

Явно така ще да е.Аз дори не обърнах внимание дали има усилвател там където каза ти.Но и да има файда няма от него,като няма кабел нито на старата нито на новата инсталация(напълно еднакви са)Ето снимка на тази с която пристигна капака.Явно на момчето дето го е разглобявал не му се е играло много и направо е рязал дюс,но и там няма кабел за антена.
Изображение
В зелената букса трябва да са + а в бялата - друго няма

Върни се в “Passat”