Пали трудно първият път? 1.9 tdi AFN

Техническа и сервизна информация за Passat
bestlap
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пали трудно първият път? 1.9 tdi AFN

Мнениеот bestlap » Пон 27 юни 2011 10:41

Здравейте колеги отсъствах от града 3-4 дена и бях без колата и като се прибрах викам чакай да я разкарам малко.И въртя да паля въртях около 3-4 сек и пуснах и не запали пак пробвах и запали пак след въртене 4-5 сек а никога не ми е правила така никога винаги пали супер лесно... И повозих се аз и я угасих след 30 40 мин запали със докачането на ключа и се прибрах.Сутринта излизам пак същото запали трудно и след това я палих още 4-5 пъти че ходих на сам на там пали лесно. Но първо палене му е трудно ?Защо от какво може да е това?Никога не ми го е правила вчера за първи път ?VAG не дава никакви грешки защото веднага я закачих. Въздушен и горивен филтър съм сменял преди 7500 км .Какво да гледам ? :( :( :( :( :(

aleksiev21
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AFN 1998

Re: Пали трудно първият път? 1.9 tdi AFN

Мнениеот aleksiev21 » Пон 27 юни 2011 11:11

bestlap написа:Здравейте колеги отсъствах от града 3-4 дена и бях без колата и като се прибрах викам чакай да я разкарам малко.И въртя да паля въртях около 3-4 сек и пуснах и не запали пак пробвах и запали пак след въртене 4-5 сек а никога не ми е правила така никога винаги пали супер лесно... И повозих се аз и я угасих след 30 40 мин запали със докачането на ключа и се прибрах.Сутринта излизам пак същото запали трудно и след това я палих още 4-5 пъти че ходих на сам на там пали лесно. Но първо палене му е трудно ?Защо от какво може да е това?Никога не ми го е правила вчера за първи път ?VAG не дава никакви грешки защото веднага я закачих. Въздушен и горивен филтър съм сменял преди 7500 км .Какво да гледам ? :( :( :( :( :(

ми приятелче, погледни нещо дизеловата помпа за течове от някъде. Не казвам че е от това, но аз имах такъв проблем. При мен беше от помпата,която имаше теч, и съответно качваше по трудно нафтата. не можеше да направи хубава компресия , но след първото палене сутрин значително по добре палеше след това... имах главоболя с тоя проблем и аз :)

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Re: Пали трудно първият път? 1.9 tdi AFN

Мнениеот feikot » Пон 27 юни 2011 11:31

+1 За през нощта ти изтърва нафтата и докато подкачи не пали.

Върни се в “Passat”