пробллем при палене
-
- Автомобил:
- Двигател:
пробллем при палене
Здравейте колеги извинявам се ,че тук питам за проблема но до сега никой неможа да ме насочи а и никъде в нета неможах да намеря отговор. Та проблема ми е следния по време на движение колата ми угасна и вече няма палене по - точно запали но прекъсва и гасне.С две думи няма мощност.Смених дистибуторната капачка , палеца и бубината но за съжаление същата работа .Колата е сеат толедо 1.6I 101 коня 1999 год.газ/бензин . Моля ви ако мякой може да ме насочи и да помогне къде да търся повредата.
Re: пробллем при палене
Като дадеш на контакт чували се да работи бензиновата помпа? Може да няма нужното налягане. Друго, което се сещам е дебитомера.
-
- Автомобил:
- Двигател:
значи не е от помпата защото ми изгасна на газ а дебитомера къде се намира да не е една платка при въздушния филаър ?
prokopi5 написа:по - точно запали но прекъсва и гасне
Провери ли дали имаш бензин и газ.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
prokopi5 написа:... дебитомера къде се намира да не е една платка при въздушния филТър ?

- genov1
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBBB 2008
Ако гасне и изобщо не може да запали е датчика на Хол, а ако пали и губи мощост си виж комутатура
-
- Автомобил:
- Двигател:
е сега ако ми кажете къде се намира този датчик нз Хол и на какво му викате комутатор много ще съм ви благодарен щото съм малко бос по тия теми.