Гореща молба до колегите с Б3 с шибедах....

Техническа и сервизна информация за Passat
WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Гореща молба до колегите с Б3 с шибедах....

Мнениеот WasteLand_TD » Пет 25 авг 2006 10:24

Колеги, имам Пасат Б4 94-та с ел.шибедах.Тавана му падна , и го свалих и дадох да залепят.Изпрах така да се каже двата сенника и централната конзола между тях в която седи модула на който са крушките за осветлението и коп4ето за шибедаха и ги оставих да изсъхнат на слънце на перваза на прозореца........и съм ги забравил(който се опитва да свърши 100000 работи така става, разсейва се).
Вчера се сещам...тичам да погледна - няма ги.Вятъра ги духнал.Слизам долу - намерих само десния сенник - прокъсан.Прималя ми....доплака ми се.И започнах да издирвам споменатите "екстри". Обадих се в Унитрейд - сенника - 250лв :shock единия - уточнявам, че сенника е с капа4е, и като отвориш капа4ето от двете страни на стъклото светват светлини, ама надали и модела само със стъкло ще е по-евтин. Централната конзола между сенника - 140лв , ама тя не се продавала отделно ами със самия модул - вси4ко 350лв :shock :shock честито. Не, мерси засега викам.
Почнах да звъня по обяви за Пасат Б4.Нямали.И тогава погледнах в ЕТКА-та, и какво да видя номерата за сенниците и тази конзола са същите - само цвета може да се различава.
Та молбата ми е към собствениците на Б3 с ел.шибедах, ако може да ми снимат сенниците и централната им конзола ако имат такава, защото вчера видях на мой приятел с Б4 94-та комби който нямаше такава централна конзола, а модула на който е осветлението на купето и коп4етата за шибедаха бяха директно в тавана, както си е на много други коли.
При мен има такава конзола щото на нея пък откъм страната на стъклото има едно мини сенниче.Абе чекиджийски работи.Модела ми е GT и затова има толкова работи.Та тази конзола се хваща с винтове на тавана.В нея пък се слага модула за осветлението и копчето! за шибедаха.Интересното е, че то не е коп4е ами нещо като лост4е, което се щрака напред-назад.Докато на моя френд си бяха то4но коп4ета и то 3 на брой.
Съжелявам ако поста е станал оттегчително дълъг ама да си изплача мъката....
Та ако някой с Б3 помогне с коментар дали са същите сенниците и дали има такава конзола много ще съм му благодарен и ще има бира разбира се :beer :)
Щото Б3-ки на части много и мисля че ще успея да намеря.Ако не - едно по едно от унитрейд и така......тва е
Пуснал съм обява, в купува че ги търся тези неща.Някой има от тези части да свирка

Благодарско за всяка помощ :)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 25 авг 2006 11:26

обади се-имам 2 сенника и знам откъде да вземеш другата джага... :wink:

Върни се в “Passat”