Въпрос за диагностика на ABS

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 07 сеп 2006 22:15

doktora написа:
1. Датчика се различава от този за Passat В3 - има куплунг към самия него и е по-скъп.
2. в крайна сметка попаднах, по точно брат ми, на тази фирма - Ауто 1

1. тука си в голяма заблуда-датчика на В3 е пъти по скъп от твоя...заради простата причина че е заедно с кабеляци и разни други бири...
2. ми нали аз точно там те карах да питаш вееее ти говори точно с управителя на един от магазините!

Потребителски аватар
doktora
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
Контакти:

Мнениеот doktora » Пет 08 сеп 2006 9:52

Колега orgasmatron, ти си щастливец :) Преди няколко дни се обяждах в Ауто + и ми казаха цена 100 лв.
Ваското, 102 лв ми каза момчето като му звъннах на мобилния - толкова ти написах на личната бележка?! Не си ми казвал че е управител на магазин на Ауто1, брат ми по случайност попада в един от магазините им. Възможно е този управител да ми е споменал цената само на оригиналния датчик, явно само такъв е имал в неговия магазин - не си е направил труда да провери в другите магазини?!

Потребителски аватар
doktora
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
Контакти:

Мнениеот doktora » Пет 08 сеп 2006 11:07

Спешно една молба, да ми кажете кои от всички по-долу изброени номера ( преписани са от стария датчик ), е номера на датчика по който да го търсят в магазина?

IHO 927 808
PA66-GF25
10.0711-1332.1
2254

Новия датчик съвпада със стария само по PA66-GF25.Това ли е всъщност номера му?
В магазина имат всякаква информация за колата, включително и рамата на двигателя, но трябва да сме 100 % сигурни че е този датчика, защото после връщане назад няма.

Върни се в “Passat”