съвет за пасат б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Re: съвет за пасат б5

Мнениеот RadoShopa » Съб 26 фев 2011 19:22

smash22 написа:Аз пък си харесвам Б5 щото си е моя : само VW love.vw love.vw love.vw

Е това е истината май-всеки си харесва своето в крайна сметка 8) Но ако изпаднат парички-бързо ще се промени харесването към по-новото сякаш :wink: Това само теоритично де :roll: :lol:

При покупката както знаете работата е доза късмет,особенно с по-оскъдни средства... :!: Ако парите са повече-късмет трябва по-малко,но и това е относително :wink: Ако се гледа внимателно и се вземе читава колица,която на първо време им трябва само обслужване-може и 5.5 да вземе колегата,на мен ми излезе да речем 800 лв. всичко....и само каране оттогава!Попаднах на читав акумулатор,на читави гуми,на здрава предница,всичко работещо и всичко налично по колата....КЪСМЕТ!

Потребителски аватар
dmcdjveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmcdjveli » Съб 26 фев 2011 23:00

:да:
bobby route написа:....така 'доубих' на мокър път отзад едно Ауди 3ка...с тия 'сликове' с 0.5 - 1мм грайфер :screwy
Яд ме е на себе си, първи (и последен) път реших да пестя от гуми :012:

Точно казано :да: Но за жалост от опит :banghead: можеме да го кажем. За това пари от гуми не пестете, особено от зимните. :003:

bokotts
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bokotts » Пон 05 дек 2011 22:44

stefan4o написа:То е ясно, че всеки си харесва неговото, ама... не знам. Хромираните детайли по 5.5 са много прецизно подбрани, не са претрупани по колата. Това е нещото, което според мен липсва в екстериора на Б5 и което като излъчване го прави да изглежда като клас надолу сравнен с фейслифта си Б5.5.
Изображение
Изображение
Надявам се притежателите на Б5 да не се разсърдят на това мое изказване, но съм 90% убеден, че голяма част от феновете на марката са на моето мнение :beer

Не така!Дай колите в един цвят.

Върни се в “Passat”