Здравейте, не знам дали го описах точно, но става вапрос за тройник който излиза от главата и от картера и влиза обратно мисля че в моноинжекцията. Автомобила е Пасат 2, 92г, ABS двигател.
От къде може да с енамери, за нов ми искат 33лв, това не е ли много, струва ли си втора употреба за такива съединения, мерси!
Гумено съединение - тройник за картерни пари
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гумено съединение - тройник за картерни пари
stenli78 написа:..за нов ми искат 33лв,...
На мен ми искаха 98 за нов.

- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Не е много , преди около 2 месеца смених на моят "Пасат" същият консуматив , като цената беше 30 лева.
Мисля , че изработката на маркуча е от сплави които не се разграждат от маслата /поне не толкова лесно/.Последното позволява по дълга експлоатация , не вярвям ако го вземеш втора употреба да издържи повече от новия и не се знае в какво състояние ще е.Колко време е бил по моргите , колко е замръзвал или е мокрен от дъждове и т.н.
Мисля , че изработката на маркуча е от сплави които не се разграждат от маслата /поне не толкова лесно/.Последното позволява по дълга експлоатация , не вярвям ако го вземеш втора употреба да издържи повече от новия и не се знае в какво състояние ще е.Колко време е бил по моргите , колко е замръзвал или е мокрен от дъждове и т.н.
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колега не е много давай и слагаи на машинката да и е гот на колицата.Само за иформация ше ти кажа аз за какво колко съм дал.Та значи при мен тези съединения са две:1 е гумено и се слага на две тръбички който излизат от капака на клапаните и единия край отива във въздуховода,а другия край слиза на долу и влиза в една бакелито-пластмасова крива тръба-цена 27 лв.;2 е именно това бакел.-плас. съединение което се вкарва в горния край в тази гума,а долния със специален шплент се заклещя в долния край на цил.блок,това съединение отвежда маслото-конденза от маслените пари в ДВГ-то - цена 95 лв..Та ако моеш сметни и нежали 30 лв. браточка.давай смело.Аре мисли и Успех
П.С. Та това съединение което при мен е от 2 части при теб е едно,при бащата е точно такова.
П.С. Та това съединение което при мен е от 2 части при теб е едно,при бащата е точно такова.