капачки за прагове за В 5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: капачки за прагове за В 5
Колеги вие за 30 лева голяма дискусия спретнахте, давайте го малко по-ларж, че тия с Б3 и Б4-ките, пак ще ни се подиграват, че се хвалиме, а пък нямаме пари да ги караме и поддържаме тия Б5-ци. Аз след няколко опита с разни ментета и приспособления, които падаха като газиш в голями локви или на автомивка, а ако оцелеят лятото, зимата задължинелно падаха със залепналата луга по прага, си рещих мъките като отидох в ауто+ и си купих две оригинални капачки по 15 лева парчето.Та така от моя опит с тия прословути капачки мога да заключа, че който го дразни като мене да има дупки на праговете, да не си губи времето по моргите, защото там те гледат странно като питаш за такова нещо, а да отива до първия авто+ и да ги поръчва докато още се произвеждат
, че аз търсих някаква пластмаса за наще каляски и ми казаха, че била спряна от производство.Ако някой колега го интересува ВАГ номера на капачките, да свирка, да го напиша, че иначе пада голямо търсене.

- dmcdjveli
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип в Юнитрейд ги има и са на цена около 15-тина лв. бройката. Това са им партидните номера :
И както mili 75 каза, не само ще те гледат странно по авто-моргите, но и не се знае колко ще изкара такъв капак защото вече е стара пластмасата и е изгоряла от слънцето толкова години. За това и според мен по-добрият вариянт е ново - по-скъпо е, но със сигурност ще изкара повече време от старо такова и ще си спестите време да обикаляте да търсите. А и новото си е ново (имам в предвид оригинално).

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Абе,някой може ли да намери в ибей тази част,че на мен не ми излиза нищо подобно,може да не задавам коректно търсенето ?
- basketwarrior
- Автомобил: Passat B5 variant
- Двигател: 1.8T APU
Аз ги намерих в ebay...обаче не си заслужава...по-скъпо излиза ако ти е за една бройка.Двете заедно са ти 10 паунда , а като видях цената изобщо не погледнах доставката.Дори да е с безплатна доставка...спестяваш някви 6 лева дето само ти губят времето.Отиваш в Ауто+ и си ги купуваш