Проблем със изпотяването на прозорците на Vw Passat B-3
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Проблем със изпотяването на прозорците на Vw Passat B-3
Колега,провери дали не ти надува гарнитурата на главата! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
pas1.8mi написа:Колега,провери дали не ти надува гарнитурата на главата!
Не надува ваобще,точно затова ми е чудно как се е спукало,вече го смених и е перфектно
- passat19911800
- Автомобил:
- Двигател:
Каква марка беше дефектното радиаторче? Аз също смених радиаторче преди два месеца, но от близки съм чувал, че се случва да поподнеш и на дефектно, което не изкарва и една година. Моето е на "Топран", уж немско, но за тези 28лв от "Ауто плюс" се съмнявам, че е немско, по -важното е да изкара поне 7-8 години.
7-8години колега чак ..
топран е всичко друго,но не и немско .. за мен поне

топран е всичко друго,но не и немско .. за мен поне

- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
passat19911800 написа:. Моето е на "Топран", уж немско, но за тези 28лв от "Ауто плюс" се съмнявам, че е немско, по -важното е да изкара поне 7-8 години.
Китайските са по качественни от "Топран"

-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема го имам и Б4,но само на вътрешен кръг.И лятото на климатик и зимата на парно на вътрешен кръг с двама души ,голямо бърсане падаше докато се осетя от време на време да обръщам на външен кръг,и така си карам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
да не отварям нова тема
имам пасат91г комби рп моно инжекция с клима без филтър за въздуха само с решетка
и въпроса ми е следния
при влага отвън много се изпотяват всички стъкла без челното и 2те предни всички останали направо тече вода от тях вкл и задното,като вкл отопление на задно се оправя и като го изкл пак се запотява а страничните няма изсушаване ,някой да има на идеч защо?
имам пасат91г комби рп моно инжекция с клима без филтър за въздуха само с решетка
и въпроса ми е следния
при влага отвън много се изпотяват всички стъкла без челното и 2те предни всички останали направо тече вода от тях вкл и задното,като вкл отопление на задно се оправя и като го изкл пак се запотява а страничните няма изсушаване ,някой да има на идеч защо?
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Никога няма да заложа на китайски боклуци - или втора ръка оригинално промито (аз карам с такова вече 3 години) или ново оригинално около 70лв. Има и друго - оригиналните радиаторчета имат спирали в тръбите и имат по-добро топлоотдаване за разлика от евтините ментета.
-
- Автомобил:
- Двигател:
passat19911800 написа:Каква марка беше дефектното радиаторче? Аз също смених радиаторче преди два месеца, но от близки съм чувал, че се случва да поподнеш и на дефектно, което не изкарва и една година. Моето е на "Топран", уж немско, но за тези 28лв от "Ауто плюс" се съмнявам, че е немско, по -важното е да изкара поне 7-8 години.
Еми ваобще нямам представа колега за марката,беше най-скъпото и следователно ''най-хубавото'' ама........
-
- Автомобил:
- Двигател:
veskovesko написа:да не отварям нова тема
и въпроса ми е следния
И при мене е така колега,само че откакто махнах дунапрените отдоло стелките,проблемите ми изчезнаха.Кято махнеш стелките и след това от страната на прага надигаш мокета,и вадиш дунапрена.Аз така направих отпред и отзад.Дунапрените бяха ужасни-задните бяха направо мухлясали и напоени с вода(направо се едно кал,но даже и не е дунапрен ами киче),а от предните като ги изтисках излезе сигурно по един литър вода.2-3 дена след това и грам не ми са се потили,без значение какво в времето