Здравейте на всички от още един нов потребител!
Проблема ми е следния: на рейката на повдигащия механизъм са счупени последните зъби и стъклото не може да се качи догоре. Незнам вече колко ли не пъти съм го свалял този механизъм, заварявал по каква ли не технология и после съм се мъчил с часове да изпиля зъбите, но пак се чупят. Въпроса ми е има ли някаде където мога да отида да оправят въпростата рейка. Мисля да попитам в Жизет (занимават се основно с ремонт на кормилни рейки) или има един майстор в ТУ, който също работи по кормилни рейки. Или ме насочете къде да го търся механизма, че досега все го нямат по моргите. Колата е Пасат 95', а машинката е предна лява.
Благодаря Ви предварително!
Счупени зъби на повдигащ мех. на ел. стъкла
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колега по принцип ползвай търсачката за стари теми касаещи твоя проблем.Ето ти един линк,който ще ти помогне най-вероятно:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2%E0%ED%E5

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2%E0%ED%E5

- dancing_niki
- Скиора
ми търсих много, даже и това прочетох, но се надявах да има промяна и някой да е измислил решение на въпроса, но... все пак имам надежда, ако не крайния резултат ще е с парите в магазина и........ айдеее
благодаря ти че и ти си се разтърсил за мен и да се надявам, че и някой друг може да помогне с нещо
благодаря ти че и ти си се разтърсил за мен и да се надявам, че и някой друг може да помогне с нещо
- MITKO_DVD
- Контакти:
dancing_niki написа:ми търсих много, даже и това прочетох, но се надявах да има промяна и някой да е измислил решение на въпроса, но... все пак имам надежда, ако не крайния резултат ще е с парите в магазина и........ айдеее
Колег адо колкото знам има колеги който са наварявали такъв механизъм и се е получило,такаче непречи да пробваш.
Амежду другото ако искаш имам механизъм с моторче комплект за В3 пр.ляво ако искаш пиши.
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
От В3 стават но с много доработки.Тези дни получих едни от Leatadjanta ,но се наложи да му ги върна,защото не ми се правиха доработки .Тези от В3 са на шпилки а на В4 са с болтове и трябваше мн да се дупчи.Но на пръв поглед всичко си беше по местата и можеше да се направи конверсията.
Мързела е велика сила.
Мързела е велика сила.
Колега, дано не съм лош пророк, но доработките не вършат работа. Или ново, или оригинално втора ръка. Имах същия проблем като теб, наварявах зъби (чупят се), търсих по морги и накрая купих нов механизъм. И забравих за проблема. Надявам се да си по-късметлия и да намериш свестен механизъм по моргите. Успех.
- dancing_niki
- Скиора
- MITKO_DVD
- Контакти:
Vasseto написа:От В3 стават но с много доработки.Тези дни получих едни от Leatadjanta ,но се наложи да му ги върна,защото не ми се правиха доработки .Тези от В3 са на шпилки а на В4 са с болтове и трябваше мн да се дупчи.Но на пръв поглед всичко си беше по местата и можеше да се направи конверсията.
Мързела е велика сила.
Баце мойте искрени извинения ,но май нестава,защотомоторчето при В4 е с чип за управление,докато при В3 е само моторче с "+" и "-"