С питане и молба към знаещите във форума.Тъи като на качения файл означенията на комфорт модула са изразени с букви, а в действителност на кутията на модула са означени с цифри и не знам примерно А1 от схемата на коя цифра от означенинието на кутията на модула е равна и т.н за всички букви.
А1=?
.
.
В1=?
.
.
С1=?
Проблем с комфорт модула Пасат Б3 1989 г.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Проблем с комфорт модула Пасат 1989г
Вероятно питаш за трите конектора? На първо четене виждам,че и трите са с различен брой пинове и има разлика в цвета на първите и последните пороводници в конекторите!Снимай блока от към конекторите и ще получиш по-точен отговор. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
pas1.8mi написа:Вероятно питаш за трите конектора? На първо четене виждам,че и трите са с различен брой пинове и има разлика в цвета на първите и последните пороводници в конекторите!Снимай блока от към конекторите и ще получиш по-точен отговор.
Ето и снимка на кутията на модула.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Мисълта ми беше да снимаш реално конекторите с проводниците,а не изображението върху кутията!
-
- Автомобил:
- Двигател:
pas1.8mi написа:Мисълта ми беше да снимаш реално конекторите с проводниците,а не изображението върху кутията!
Мен ме интересуват буквите на схемата на кои цифри от кутията се равняват,мисля че след това имам шанс предполагам да разреша проблема.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Айде сега кажи каква ти е болката та да ти кажат хората решението 

-
- Автомобил:
- Двигател:
pas1.8mi написа:Мисълта ми беше да снимаш реално конекторите с проводниците,а не изображението върху кутията!
Болката ми е:
Осъмва ми колата с паднало до долу дясно стъкло.Изгаря писта от платката на комфорт модула предполагам масата и предпазителя който захранва модула.Те това ми е болката.Хич ама хич не е добре да пътуваш лятото с вдигнати стъкла и не можеш да изполжваш екстрите на ел.съклата на автомобила.Добре,че имам шибидах,но проблема се надявам все някога да го реша.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Проблем с комфорт модула Пасат Б3 1989 г.
Този модул трябва да заспи след затваряне на шофьорската врата. Провери си окабеляването към въпросната врата. Много често се напуква изолацията на кабелите във частта между купето и вратата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Този модул трябва да заспи след затваряне на шофьорската врата. Провери си окабеляването към въпросната врата. Много често се напуква изолацията на кабелите във частта между купето и вратата.
Това е проверено колега, наричам Ви така защото сме във този форум.
- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
Имах почти същия проблем само че с предно ляво(мойто
).Както си стои колата и оп стъклото долу,вдигна го,а то пак
,накрая с един уред прозваних всички кабели до комфорта и един от тях се оказа аут,а преди това проверих всички маншончета по вратите да няма скъсан кабел или протрит.И тъй като не можах да намеря каде е прекъснат просто пуснах нов от копчето до модула а стария отрязах.