Ами хубавото на новите АБС-и е,че са доста по-изпипани и не правят проблеми (изключвам тези на Пасат В5 и В5.5,дето са един път просто...)

Проблемите се свеждат до презапояване на платката,ако се спука някоя спойка (рядко,но им се случва понякога) или до прецакване на някой датШик

хубавото е,че датчиците на новият АБС (ИТТ МК20),са по 25-6лв цена за преден (срещу 160лв за сегашния преден за Тевес МК2

) и около 160-70лв за заден (ама пък преден става и отзад с лека доработка).Готиното е,че ИТТ МК20 позволява да се ползват сегашните датчици на колата (т.е. не трябва да се сменят сегашните,ако са си здрави).
Общо взето аз брах ядове с моят,не мога да отрека,но сам съм си крив.Взех АБС от ударен Голф 3 първоначално,сложих си го и го подкарах,само че работи няколко дни и умря от нищото (минах през една дупка и лампата изгря).Оказа се,че колата е била ударена точно в областта на АБС модула и платката му е била разцепена вътре и е прекъснала след кратка работа при мен (това след аутопсията стана ясно,външно нямаше никакви белези от удара).Предвид цената,за която го взех (повече от смешна) не ме е било яд нито секунда,такава му е била съдбата просто,седи за резервни части (клапаните са отделно

).Следващото попадение беше В4-ка на части в много добро състояние,сложих блока на мястото му и вече почти 2 години не съм се сетил,че е там и да имам проблем с него

Ако се насади както хората и се направи добре,не създава никакви ядове (за което го обичам много повече от стария,който като минеш през дупка и светва за проблем,защото губи синхронизацията на 4-те коУеУа на колата

).
Подкрепям и решението със серво и помпа,то също е удачно и е далеч по-добро от дегашното положение,просто АБС-а си е блага работа (стария само пречи,това е истината и аз съм я признал след първите 500м с моят Пасат,като го купих

,ама тези са божествени просто

).