Passat Б5.5 с обърнат волан,препоръки и оплаквания

Техническа и сервизна информация за Passat
s.koychev
Автомобил:
Двигател:

Passat Б5.5 с обърнат волан,препоръки и оплаквания

Мнениеот s.koychev » Съб 21 яну 2012 19:05

Здравейте колеги,след дълго лутане из форумите се спрях на въпросния автомобил
Passat 1.9 TDI 131 коня, до тук добре,обиколих десетки автокъщи докато не намерих въпросния автомобил.Гледах го с още двама мои познати,на маистор го карах,всичко си беше 6.
Докато ровейки из форума не попаднах на тема за коли с обръщани волани,за жялост и моя се оказа обърнат maikomila ,направо съм сринат психически,вложих всичките си пари 8000 лв.събирани дълго време.Човека от автокъщата му званях той ми вика,"Човек тая кола така дойде от Италия не е барана тука,не съм а обръщал аз,ако там са правили нещо ...."
Тъй като няма как да я върна,въпроса мие да я карам ли,да я продавам ли за смешни пари,направо се чудя какво да правя.Иначе по колата всичко работи,ама знам ли след време какво ще стане.Ако някои кара автомобил с обърнат волан,Моля да сподели мнение, а аз ще си :banghead:

Потребителски аватар
plamenpet81
Автомобил: Vento
Двигател: ABS

Re: Passat с обърнат волан,препоръки и оплаквания

Мнениеот plamenpet81 » Съб 21 яну 2012 19:31

Много зависи как е направена цялата работа.По принцип не би трябвало да има проблеми стига да е качествено направена.До колкото знам на всички Фолксвагени които са с десен волан заводски си имат и направени дупки и отвори да може спокойно да се прехвърлят от лявата страна.Имаш ли оплаквания относно скърцания и разни други проблеми.От къде е купена колата.По-добре си я карай така и ше разбереш след време дали ще създава проблеми.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Re: Passat Б5.5 с обърнат волан,препоръки и оплаквания

Мнениеот lion_heart002 » Съб 21 яну 2012 20:15

Не е фатално,дори и да е обръщан волана.По-скоро би трябвало да се притесняваш от факта,че си си дал всичките пари за някаква ламарина,това би трябвало да те притеснява в случая...Не мога да се начудя на хора като теб.Успех!

Последна промяна от lion_heart002 на Съб 21 яну 2012 20:31, променено общо 1 път.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Съб 21 яну 2012 20:20

Защо реши че е обръщана? Ако вярно е от Италия ми се струва че се филмираш излишно :beer

Потребителски аватар
yanio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yanio » Съб 21 яну 2012 22:25

Еми ... 8000лв. Както беше написал един колега : "Eвтин или читав пасат cи търсиш?" Иначе ако е направен както трябва , не би трябвало да ти създава ядове.

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Съб 21 яну 2012 22:49

Съчувствам ти искренно :? ....Аз като знам как я купих моята-сам самичък с джамбаза,без никакви "спецове",дори и не я карах.....мани,трябва да благодаря на Всевишният,че нямаше измама с нещо.....щото ако имаше-нямаше и да разбера :roll: Е....парите бяха повечко,май те ме спасиха :) Както и да е,като изключим кофти тръпката на измамен човек....какво може да стане ако е обърната като хората...?Щом върви,не тропа,не увлича,щом работи всичко по нея......"все едно" си си взел с десен и са ти я обърнали за теб както се казва :да: Знам,че въобще не е така ,но погледни от другата гледна точка-ако е читаво изпълнението ще си я караш......а това ще се види във времето!Виж да я огледат в сервиз по обстойно и.....само лош спомен и ръчната (предполагам е от дясно и е един от признаците) ще те тормозят :beer

Потребителски аватар
sodata1
Автомобил: BMW
Двигател: 330XD

Мнениеот sodata1 » Съб 21 яну 2012 22:57

Колега-съгражданин :beer как разбра,че от десен волан е станала ляв би ли споделил?Струва ми се,че се филмираш излишно!Но сподели все пак как разбра,че е обръщана!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 21 яну 2012 22:59

До автора - колега, при положение, че вече е свършен факт - броил си парите и си караш колата не виждам за какво се товариш излишно... Както вече отбелязаха преди мен - грешката ти е, че си дал всичките си пари за колата и реално ако, да не дава Господ, се наложи ремонт по нея навярно ще станеш пешеходец за известно време. По-скоро това ти е грешката, отколкото, че си взел преправена кола (ако е от Италия внос не виждам кой би правил такива схеми там, но има и вариант, който допуска, че колата ти може да е сбирщайн от 2 или 3 такива). Не се филмирай излишно, това е купчина ламарина все пак :beer

Потребителски аватар
yanio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yanio » Нед 22 яну 2012 0:06

Ако това ще те успокои , можеше да се окаже пусната за издирване и да ти я конфискуват от КАТ. Доста хора браха ядове така, включително и аз. Така че споко! :)

s.koychev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s.koychev » Нед 22 яну 2012 19:30

Ми да се надявам всичко да е ОК, че иначе кофти.А, дано и не е крадена,ама като бях в КАТ всичко си мина нормално,интересува ме при евентуални технически повреди има ли някаква разлика в частите или ремонта,че не съм много на ТИ с колите.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Нед 22 яну 2012 21:41

Не,няма,но ти пожелавам да не се троши! :drunk

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 22 яну 2012 21:44

s.koychev написа:Ми да се надявам всичко да е ОК, че иначе кофти.А, дано и не е крадена,ама като бях в КАТ всичко си мина нормално,интересува ме при евентуални технически повреди има ли някаква разлика в частите или ремонта,че не съм много на ТИ с колите.

Какъв е проблема с обърнатия волан ? Какво те притеснява ? Мен не би ме бъркало ако всичко е наред ... кола като кола , със здраве да я караш :wink:

Потребителски аватар
dmcdjveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmcdjveli » Пон 23 яну 2012 0:19

"...не би ме бъркало ако всичко е наред..." то точно това е проблема. Колегата няма как да знае колата колко читаво е направена и с право се притеснява. И Факта, че е излъган при покупката също не е малък. Според мен ако може да я продаде на добра за него цена и да си вземе друга, но да избира по-внимателно. Има теми във форума относно коли с обърщан волан по какво се познават.

Пак казвам: това е мое мнение, не искам да засягам никого с него, само го споделям с вас. Аз поне бих постъпил така. Всеки сам си преценява.
:beer

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 23 яну 2012 1:18

dmcdjveli написа: Има теми във форума относно коли с обърщан волан по какво се познават.

Най-лесно се познават по ВИН-а.

Върни се в “Passat”