Пасат Б3 35i фарове

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
mitacee
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б3 35i фарове

Мнениеот mitacee » Чет 12 яну 2012 10:13

znainainai написа:
dimovip написа:точно така, и на Б4-ка на жената като пусна дългите се изключват късите, затова като дръпна ръчката към мен свети силно, защото светват къси и дълги едновременно, а като я пусна остават само дългите.

Тази кола трябва да не си гаси късите като включиш дъгли. Явно има някаква грижа трябва да се провери. Пасат В4 (дето всеки пишман джамбазин го кръщава 3-ка) не си гаси късите в режим дълги :!: Нещо е пипано по инсталацията във купето и по точно снопа от бушонното табло до превключвателя къси дълги :wink: Там има заводска връзка на около 5см след буксата страна бушонното табло между жълт и бял със черна лента. Горе на буксата на превключвателя вместо 5 има 4 кабела и няма жълт :idea: Ако има 5 кабела на В4 значи снопа е сменян поради някаква прична :roll: Прави се моста и със това приключва дилемата mhihi

така е и при мен си светят и къси и дълги едновремено

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Пон 23 яну 2012 15:04

mitacee написа:
znainainai написа:
dimovip написа:точно така, и на Б4-ка на жената като пусна дългите се изключват късите, затова като дръпна ръчката към мен свети силно, защото светват къси и дълги едновременно, а като я пусна остават само дългите.

Тази кола трябва да не си гаси късите като включиш дъгли. Явно има някаква грижа трябва да се провери. Пасат В4 (дето всеки пишман джамбазин го кръщава 3-ка) не си гаси късите в режим дълги :!: Нещо е пипано по инсталацията във купето и по точно снопа от бушонното табло до превключвателя къси дълги :wink: Там има заводска връзка на около 5см след буксата страна бушонното табло между жълт и бял със черна лента. Горе на буксата на превключвателя вместо 5 има 4 кабела и няма жълт :idea: Ако има 5 кабела на В4 значи снопа е сменян поради някаква прична :roll: Прави се моста и със това приключва дилемата mhihi

така е и при мен си светят и къси и дълги едновремено

Първо се извинявам на колегата, че ще му ползвам темата.
Сега като прочетох това слязох при колата, и се оказва, чв светят къси и дълги едновременно, но на късите крушката свети почти колкото габарита.На какво се дължи това, или направо релета на фаровете и пей сърце.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 23 яну 2012 15:36

dimovip написа:... направо релета на фаровете и пей сърце.

:да:

Върни се в “Passat”