Защо във талона ми пише първа регистрация 1998 Пасат Б3

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
genov1
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBBB 2008

Re: Защо във талона ми пише първа регистрация 1998 Пасат Б3

Мнениеот genov1 » Вто 24 яну 2012 11:02

Asko VW написа:Ако приемем хипотезта, че автомобилът до 98 г. е бил стопанисван от авто-търговец и за пръв път е регистриран тогава, то чисто документално би трябвало да се смята за нов - мое мнение.
По вторият въпрос - защо да не разрешат (и кой) вграждането на метанова уредба на нова кола ? Да не би да има такава забрана в Италия ???? :shock

Някой знаели тестовите коли, които част от автовносителите у нас, разпродават на евтинджос в края на всяка година, като какви ги дават ?

До колкото знам, поне в Бълария, като си вземеш нова кола, докато трае гаранцията не можеш да правиш никакви модификации по нея, иначе гаранция ьок

Потребителски аватар
Asko VW
Автомобил: VW Passat-B6 Variant
Двигател: 2-0 TDI BMP 2006

Re: Защо във талона ми пише първа регистрация 1998 Пасат Б3

Мнениеот Asko VW » Вто 24 яну 2012 11:55

Zlatina написа:Колеги,а някой знае ли ако сега се обадя в завода да поискам нов Б4 дали няма да ми направят?Все пак части има,а може и да имат на склад някой друг....и ако някой ги пита да пита и за цена...

ХАХАХА, разбирам, че се майтапи (надявам се), но за майтапа и аз ще отговоря.
До колкото знам пасатите се сглобяват на конвейр, а не ръчно, така, че не е достатъчно да имаш части, трябва се пренастрой и конвейра. Но ако си мнооого настоятелен и богат, ей така от куртоазия и за престиж на фирмата може и да се навият да ти зглобят един ръчно, на съответната цена де - не ми се мисли каква ще е тя :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Passat”