Най-странните проблеми по колите ви - забавна тема

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
gataneca
Автомобил:
Двигател:

Най-странните проблеми по колите ви - забавна тема

Мнениеот gataneca » Съб 04 фев 2012 15:43

Здравейте колеги, реших да пусна тази тема в която всеки да опише най-странните проблеми и явления появявали му се по време на шофьорския му стаж. Темата е със забавна цел.
Пасат В3 1991г 2Е мотор, на газ скоро мина 200 000км. И ето най-странните неща за мен:
- тези дни при -20 минавах прохода Петрохан, първо на колата и трябваха близо 30 км. докато загрее при положение че се чака на бинзин 3-4 мин после ходих да заредя газ и тогава извънградско, до тук добре след това температурата стигна 100 градуса и така стои докато колата е в движение при спиране на място без да се гаси пада на 90.
- в момента карам с масло Ессо 10/40 (на дизела бях доволен, сега не) Лятно време при палене най-често изтракват по веднъж повдигачите и след това не,есента сутрин при палене ми чукат повдигачите за около 1-2 мин при температури до 5 градуса, 5 до -5 чукат понякога докато загрее почти до 70 градуса. При външна температура от -10 до -22 палиш и работи като нова кола, мърка не се чува щракане нито и за секунда.
- когато вали пороен дъжд при отваряне и затваряне на предна дясна врата започва да капе вода от горната страна на стъклото по уплътнението, капе 2-3 минути по малко и после няма та дори порои да се изсипе върху колата, същото се получава и когато не се отваря вратата но не всеки път(сигурно закисва за 2-3 минуте :applause: )
Вече почнах да ги разказвам тези неща на приятелите като вицове, то друго не ми остана - ако и на вас ви е забавно пишете.

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Re: Най-странните проблеми по колите ви - забавна тема

Мнениеот plamen000000 » Съб 04 фев 2012 19:04

Колега нищо лично на тази тема мястото не й е тук, темата е за офф топик автомобили.

Върни се в “Passat”