Б5 автоматик проблем със задна скорост

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Siv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Б5 автоматик проблем със задна скорост

Мнениеот Siv » Пет 23 юли 2010 19:07

teodor_29 написа:и аз имам същия проблем , 1,9 TDI AVF мотор 131 коня , когато колата студена , например сутринта , вкарвам задна и си тръгва без проблем , но като загреее почва да се тормози на задна и аз се чудя какво става , а ми казаха че масото не искало доливане , сменял съм и филтри и масло беше си добре и сега пак така се получи, и аз не знам какво да правя вече

Провери пак нивото на маслото, ако не приготви си 1300лв. като колегата по-горе :)

Благодаря на всички за постовете, и специални поздрави на pit за изчерпателния отговор, аз лично нямам проблем (засега) и се надявам да нямам поне още 100тина хиляди (до толкова все ще съм я продал) и по специално след техническото, което ще направя следващия месец, защото при тези коли е или смени всичко с ново или не пипай докато не се развали, че много вероятно да се чуе веднага след техническото някой проблем.

Хайде безаварийно от мен.

botceto
Автомобил: Passat B5 2000g
Двигател: APU

Мнениеот botceto » Чет 09 фев 2012 15:37

Абсолютно същата работа е и при мен,студена върви назад,като загрее се форсира като на полусъединител.Пасата е Б5 Т 2000г. 150коня,днес го закарах в сервиз за автоматици на Константин Величков и сега чакам обаждането им.Дано е малкия дявол,иначе :banghead:

botceto
Автомобил: Passat B5 2000g
Двигател: APU

Мнениеот botceto » Сря 15 фев 2012 16:45

Колата я оправиха хората от сервиза на Константин Величков.Миналата година в Джемини ми сменяха маслото и са сложили гадно масло,малко масло и скапан филтър :beat_butt2 Сега пълна смяна на масло,филтър и гарнитура,работа и почистване на задръстени канали=375лв. :beer Хората са читави,който има такъв проблем,при тях е решението :applause:

Върни се в “Passat”