Колеги, имате ли проблеми с чистачките? Прилепват ли хубаво?
Моите ми се струва, че не прилепват въобще добре и сигурно е от пружината на рамената. Самите чистачки са доста скъпи, немски.
Скоро взех от онези новите, които са чиста гума, без пружина (10-15 лв) и като ги сложих останах потресен - те почти не се долепят до стъклото.
Според вас какъв е шанса пружината на рамената на чистачките да се е разтегнала?
Посъветвайте ме какво да ги правя тези чистачки, че ме вбесяват. Не ми се обикаля по морги напразно.
Чистачките на Passat B3 (1990 г.)...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Чистачките на Passat B3 (1990 г.)...
колега с ключови думи като чистачки,проблем в търсачката посочвайки пасат форума специално ще намериш абсолютно всичко ,което те интересува по тази тема.има писано и правено.чистачките наистина са слабо място,но това може да е породено от доста неща.например може гайките ти да са разхлабени,може да са ти отишли месинговите втулки,пружината сама по себе си да е остаряла,а може и трите наведнъж
знае ли човек.потърси и ще се очудиш колко писано ще намериш без да получавам информация от никой.всичко е казано
Дерзай

Дерзай

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Чистачките на Passat B3 (1990 г.)...
така беше и моята дясна,купих цяло рамо и положението се подобри/заради пружината/но като цяло точно безшарнирните чистачки усещат като има проблем.Правилно си се насочил-от пружините е.