Страно губи вода...
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да, в сервиза на ОМНИКАР на бул. Васил Левски 151. Tова е точно срещу АЛЕН МАК. Или иначе казано патуваш към панаира, минаваш първото колело, продължаваш направо, на второто колело свиваш наляво ( НЕ КЪМ БРЕЗОВСКА) продължаваш, на светофара завиваш надясно и се катериш по моста и долу на светофара пак ляво и първата в ляво. Ти като пътуваш по моста ще видиш сервиза от лявата ти страна, то пише ОМНИКАР, МОБИЛ и т.н.
Дано сам помогнал, поздррави!
Дано сам помогнал, поздррави!
- fen_bora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте, значи за губенето на вода . Радвам се че има такава тема,че ме мъчи този проблем.А и иде зима и искам всичко да си е ОК.
Значи губими към литър вода на 10дни.Прегледах ежко-бежкото дето сигурно влизат некви датчици и от там не е. А видях от зад над двигателя(като гледаш колата от пред)ми е омаслено , също и около главата.
Значи взех я от един познат и съм чувал че зимата я е карал на газ и се е спукал изпарителя и му е останала без вода.
Значи сигурно ще е от главата да ми губи вода.Обаче не създава изброените по-горе в темата проблеми(неми надува системата и маслото не ми бърка)
Искам и да ви питам нормално ли е да ми се включва перката на 100(градуса) и на 90 да изключва?
Дано да разберете нещо от обяснението
Значи губими към литър вода на 10дни.Прегледах ежко-бежкото дето сигурно влизат некви датчици и от там не е. А видях от зад над двигателя(като гледаш колата от пред)ми е омаслено , също и около главата.
Значи взех я от един познат и съм чувал че зимата я е карал на газ и се е спукал изпарителя и му е останала без вода.
Значи сигурно ще е от главата да ми губи вода.Обаче не създава изброените по-горе в темата проблеми(неми надува системата и маслото не ми бърка)

Искам и да ви питам нормално ли е да ми се включва перката на 100(градуса) и на 90 да изключва?
Дано да разберете нещо от обяснението