скриване на кабела от навигацията
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
скриване на кабела от навигацията
идеята ми е да се скрие кабела в тази решетка, за да не виси върху таблото... да влези вътре и излези чак при запалка... някой дали е правил същтата или подобна манипулация?
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: скриване на кабела от навигацията
амии най вероятно за да влези трябва да свалиш таблото или най малкото всичко по лицевата част за да видиш дали има начин за прекарването му и със сигурност трябва да срежеш кабела и след това да се запои като цяло е постижимо според мен 

- yarek
понеже съм скаран с запояването и еликриката като цяло, мисля да изрежа една "клетка" в ришетката. дали ще ми стинге само махане на жабка? и оттатък да бръкна? тази решетчица някой свалял ли?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Тая решетка влиза във въздуховод, който ще трябва да пробиеш и уплътниш след това!
- yarek
утре ще падне голямо разглабене 

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а мисли ли че тоя кабел няма да му е добре на топличко? изолацийки .. ала бала ... Я си го остави отвън и не се занимавай с глупости!
)

- rgi2003
- Автомобил:
- Двигател:
Kолега, аз съм го правил вече това.Режеш оригиналната букса.Сваляш двата пластмасови капака под кората и металната кора след тях.От там вече имаш достъп до трите дебели плюса.Единия от тях е активен само като имаш контакт, а през другото време е изключен.Аз използвах точно него, въпрос на избор.Масата я търси вляво от тези плюсовите кабели.Не можеш да сбъркаш.После със свински опашки прихващаш кабела да тръгне нагоре, отляво на таблото и дърпаш до средата горе.Недей да режеш и пробиваш нищо, а става и много бързо.Задължително е да сложиш предпазител на "+"-а.Това е всичко, успех.
- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
Според мен е тежкария да стърчи кабел по средата, а и ако искаш тази навигация да я праиш част от колата и си навит да отваряш таблото, по-добре измисли къде да я вградиш по него да не е лепната на стъклото
П.С. Шефа ми кара чистак Тойота Тундра и е няма такова готино да виси едно бяло кабелче на средата към Айфоуна
Айде успех.

П.С. Шефа ми кара чистак Тойота Тундра и е няма такова готино да виси едно бяло кабелче на средата към Айфоуна

Айде успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А ако набуташ кабела в нишата между таблото и предното стъкло? И вместо от запалката да я захраниш от другаде?
- yarek
sashot написа:А ако набуташ кабела в нишата между таблото и предното стъкло? И вместо от запалката да я захраниш от другаде?
там мога да затисна кабела с таблото при сглабяне... имам разклонител за запалката който съм намислил да сложа в жабката и от нея ще пусна кабела през тази решетчица, смущава ме идеа че трябва да разглобя цялото табло... мислих че стигне само с махане на жабката ама май не.
- yarek
live_for_passat написа:Според мен е тежкария да стърчи кабел по средата, а и ако искаш тази навигация да я праиш част от колата и си навит да отваряш таблото, по-добре измисли къде да я вградиш по него да не е лепната на стъклото![]()
П.С. Шефа ми кара чистак Тойота Тундра и е няма такова готино да виси едно бяло кабелче на средата към Айфоуна![]()
Айде успех.
1. на стклото е най оптималния вариант за мен (защото не виждам къде на друго място)и не искам да я вграждам, защото аз я махам когато излизамот колата (за да не изкушава врага)

2. не виждам нищо готино във висене на кабели в салона, даже и да са от айфона или айпода

- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
моя на радара съм го пуснал под стъклото до лявата врата от там под уплътнението през бушоните до запалката ( запалката ми е вътре зад там където трябва да е защото на нейно място имам старт бутон ) и седи перфе без да се вижда 

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Ако ти е достатъчно дълъг кабела можеш да я сложиш в левия долен ъгъл до гражданската и да прекараш кабела под волана до една втора запалка(иначе става грозна история). Аз бях направил така,но наскоро трябваше да преместя навигацията и не мога да ти покажа снимки как става,но предполагам можеш да си го представиш.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
IvailoOo написа:Ако ти е достатъчно дълъг кабела можеш да я сложиш в левия долен ъгъл до гражданската и да прекараш кабела под волана до една втора запалка(иначе става грозна история). Аз бях направил така,но наскоро трябваше да преместя навигацията и не мога да ти покажа снимки как става,но предполагам можеш да си го представиш.
аз май написах същото

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
OmfG.....за 3 години дали няма да е прекарал 1 кабел само се чудя
Темата била от 2009