мдааа значи наистина тук Ханс се е изложил

Точно от това се боях - да не се разпаднат пластинки разни - работа пипкава и неблагодарна и затова реших че има и лесен начин... ама явно на Ханс и през ум не му е минало , че някои може да бърника в ключа еи така.... еми ще се разцепва ( наи ме е яд , че от 4 релета 1 прави мизерията - точно като поговорката за 1 лъжица ла** която прецаква една каца с мед

)
10х на всички - може да затваряте или триете темата - по избор
продължение на съветския игрален филм : след като отворих ключа и видях че не е нещо особенно, зарязах частите на масата и когато се върнах О- какво видяха очите ми !!! Моя малък келеш изсипал една торба играчки върху тях и напрявил всичко манджа с грозде! След съвети с дясната ръка успях да събера всичко с изключение на 2 пружинки

и после Бг гения надделя, разглобих една запалка, нарязах пружината на камъчето и сега си имам работещ ключ с изключение на десен габарит - не знам защо не иска ама ще го разбера накрая....

а бе работата си е ....

не иска да прехвърли напрежение на клема 58 но не мога да разбера заради липсващите лампи ли е или дефект в конструкцията .....