Пасат Б5 плафони
Пасат Б5 плафони
Не ми работи нито един плафон в купето проверени са лампите , бушоните всичко е наред вдигах и мокета да видя за окислени и скъсани връзки и пак не иска комфорт модула го отворих вътре има една бубинка и сработва като вкарам буксата и пак не светва нищо ? Кажете някой сервиз или някой човек ако му се занимава в Стара Загора и областа да му я закарам и да светне.. аз нямам нерви за това нещо..
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Re: Пасат Б5 плафони
Вероятно не светят понеже не индикира, че вратата е отворена. Има едни коварни спойки в електрическата част на бравата. Пистите там се износват и от там понякога идва целия проблем. Може да пробваш да залкючиш вратата от ключалката централното няма да хване за заключване и ще заключи само вратата на която въртиш. Поне при моя пасатец беше така с едната врата та нищо чудно и при теб да е така, но и при двете врати. Дано съм бил полезен 

- pEsHkyY
Може не знам
Има микро ключе, което управлява и плафоните споделям моя случай може при теб да е друг проблема 

- ValioIliev
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм със същия проблем и е от шофьорската брава при мен, даже при изваден ключ и затворена врата ми пуска зумер като съм включил фаровете
Другата седмица влизаме в сервиза... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
lamb0 написа:ам аз с ключа си отключвам и заключвам и се заключват всичките врати..
Това само доказва ,че микроключетата за централното ти работят ,но външното за индикацията за отворена врата НЕ.При отворена врата не отчита и затова не светят плафоните.Даже ако опиташ да заключиш отворена врата -може и да успееш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прочети тая тем viewtopic.php?f=6&t=23478 с информацията от нея аз си реших проблема.
добре де разбрах че явно е там проблема просто искам някой друг който го е правил и разбира да ми реши проблема..
- pEsHkyY
lamb0 написа:добре де разбрах че явно е там проблема просто искам някой друг който го е правил и разбира да ми реши проблема..
Аз ти го написах

- pEsHkyY
Държи се на няколко болта. Първо се сваля външната кора после се задържа прозореца и се свалят машинките надоло (като натиснеш копчето за отваряне на прозореца), разбира се преди това трябва да се отвият 2 винта, който придържат прозореца към водачите. Вадиш прозореца и развиваш болтовете на металната кора. Механизма за прозореца е закачен за нея, но може и да не я махаш кората само о едната страна леко да я открехнеш то бравата излиза