АВТОМАТИЧНА КУТИЯ
- diqn1975
- Автомобил:
- Двигател:
АВТОМАТИЧНА КУТИЯ
Здравей те.Имам проблем с включването на предавките.Като поставя лоста в положение D колата ми тръгва само на 3 предавка, а ръчните 1,2,3 си тръгват нормално.Казаха ми,че ми е изгорял компютъра.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: АВТОМАТИЧНА КУТИЯ
diqn1975 написа:Здравей те.Имам проблем с включването на предавките.Като поставя лоста в положение D колата ми тръгва само на 3 предавка, а ръчните 1,2,3 си тръгват нормално.Казаха ми,че ми е изгорял компютъра.
Незнам в какво е точно проблема,но знам кой може да ти помогне за отстраняването му

П.С Виждам,че си от Варна,при интерес на ЛС

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при Голф2 дали се управлява от компютъра кутията???
Много ме съмнява. Аз съм имал автоматик бус Ваген Транспортер, който беше с 3 скорости и знам че кутията е същата с тази на Голф 2.
За да не иска да тръгне на Ауто или някое клапанче /в кутията има една глава, на която са само клапани за налягане/ може да е замърсено, или да се е счупила пружинка. Най-неприятните неща са някой К-маншон ако е избил, защото новите са скъпи. При тези кутии всичко е механика /няма грам електроника/, така че иска отваряне и гледане. Между другото маслото как е /нали го мерим при включена Д на спирачка/ - трябва да е между мин и макс.
Много ме съмнява. Аз съм имал автоматик бус Ваген Транспортер, който беше с 3 скорости и знам че кутията е същата с тази на Голф 2.
За да не иска да тръгне на Ауто или някое клапанче /в кутията има една глава, на която са само клапани за налягане/ може да е замърсено, или да се е счупила пружинка. Най-неприятните неща са някой К-маншон ако е избил, защото новите са скъпи. При тези кутии всичко е механика /няма грам електроника/, така че иска отваряне и гледане. Между другото маслото как е /нали го мерим при включена Д на спирачка/ - трябва да е между мин и макс.