Миризма и малко дим на 1.9 TDI 130 hp ???

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
blackyhn
Автомобил:
Двигател:

Миризма и малко дим на 1.9 TDI 130 hp ???

Мнениеот blackyhn » Пет 24 авг 2012 20:34

Здравейте колеги. Оплакването ми е че малко повечко ми дими пасатора ( 2003 1.9TDI 130Hp). Също така миришат доста неприятно самите изгорели газове. Примерно друга кола със същия двигател като работи не мирише толкова много ?!?! Можем да изкючим горенето на антифри и масло защото съм проверил много подробно и двата случая. Колата си върви супер. Не тресе повече от нормалното. Не харчи повече от нормалното ( даже съм доволен от разхода) ?!!? Минавам си без проблем техническия преглед за изгорели газове. Незнам какво може да е. Като цяло не е болка за умиране но ми е интересно от какво може да бъде :banghead: Не разбирам нищо от дебитомери ... възможно ли е да е нещо свързано с дебитомера?

Благодаря предварително.

П.С. Извинявам се ако темате е за "дизелови двигатели" но сметнах, че като цяло е интересна защото не съм засичал подобна.

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Re: Миризма и малко дим на 1.9 TDI 130 hp ???

Мнениеот RadoShopa » Пет 24 авг 2012 21:45

Темата ти е баш за дизел отсека,но както и да е..... :wink: !Аз вече се чудя сериозно на този вече почти масов проблем при нашите коли,и аз съм в същото положение и вече от доста време няма конкретен отговор.Колега,прочети тук и кажи дали са същите симптомите...? viewtopic.php?f=24&t=329573

Върни се в “Passat”