Здравейте, имам Пасат 96г. 1.8 моноинжекция, с дигитален часовник и километропоказател.
Меко казано инструменталното табло му полудя от веднъж. Стрелката за темп. се опитва дасе превърти нагоре, бензиномера и той, скоростомера показва 160км.ч, оборотомера 8000об. това при работеща кола на място. Единствено отчита вярно километропоказателя. Ходихме на диагностика не могат да определят от къде идва проблема. Изключих акумулатора за около 4часа, в първите пет минути помислих че съм разрешил проблема но уредите пак полудяха. Всеки казва ново табло, но си мисля ако взема табло и пак стане така т.е. възможно ли е проблема да не идва от таблото, а от нещо друго. Благодаря предварително.
Инструментално табло проблем
бих ти дал съвет от опит- ако не е от буксата или масата в което се съмнявам в НЕ даваи на майстор да отваря таблото...Щтото май си е тръгнало... втора ръка няма да намериш никъде вярвай ми а ако го отвориш цената на новото е "1080"лв без ддс!!!!! ако не е отваряно 650 в Автоплюс (искат старото)
това табло е САМО електроника и май не може да се поправя, само се съживява за около месец. Краиния вариант обикновено табло с жило заоколо 150лв (пак от такъв пасат)
потърси в форума има писано......
това табло е САМО електроника и май не може да се поправя, само се съживява за около месец. Краиния вариант обикновено табло с жило заоколо 150лв (пак от такъв пасат)
потърси в форума има писано......
- ArturDent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Инструментално табло проблем
biserii написа:Меко казано инструменталното табло му полудя от веднъж. Стрелката за темп. се опитва дасе превърти нагоре, бензиномера и той, скоростомера показва 160км.ч, ....
Колега от офиса имаше подобен проблем. Оказа се лош контакт. При него проблема беше някъде в контактите на копчето за осветлението на таблото - една вертикална врътка най-отляво. Та като го барнеш това копче всички уреди подлудяваха. Пробвай.