Резервоарът на колата не успява да се обезвъздуши,когато пълня с бензин.Налея 7-8 литра и по-нататъшното пълнене става много трудно.Пистолетът от бензиноколонката постоянно изключва. Вътре в
началото на гърловината на резервоара има тръбичка,която според мен е отдушник.Всеки път при наливане се налага да го натискам напред. Срещали ли сте такъв проблем и ще ви съм благодарен ако ми помогнете.
Резервоар на Пасат 91г
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Резервоарът на Пасат
Здравей колега, първо бих ти предложил когато отидеш да заредиш гориво, да оставиш това на бензинаджията и да застанеш до него за да видиш дали
Освен това отворът на гърловината е достатъчно голям и не знам да има пистолети със такъв диаметър, че да влезе макс. плътно и да се налага създаденото налягане да излиза от въпросната тръбичка
. Но за всеки случай проучи нещата, както е писал radotom. Успех.
. Смятам, че много малко вероятно е да се е запушила тръбичката, която действа като предпазен клапан когато резервоарът е пълен и бензиновите пари трябва да излязат от някъде.Пистолетът от бензиноколонката постоянно изключва
Освен това отворът на гърловината е достатъчно голям и не знам да има пистолети със такъв диаметър, че да влезе макс. плътно и да се налага създаденото налягане да излиза от въпросната тръбичка

-
- Автомобил:
- Двигател:
Има някой пистолети с уплътнителна шайба (западняшки екологичен дебилизъм - вредни били изпаренията), които може доста добре да уплътнят гърловината. Отделно има известни различия в резервоарите, в зависимост от това дали колата е оборудвана със система за улавяне на парите от горивото (друг досаден екологичен кретенизъм) или не.
Пробвай да сипваш така че да остава свободно пространство покрай пистолета - би трябвало да няма проблеми.
Пробвай да сипваш така че да остава свободно пространство покрай пистолета - би трябвало да няма проблеми.