Проблем при запалване на бензин
- Sasho_Yovevv
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем при запалване на бензин
Уважаеми колеги.От няколко месеца съм собственик на пасат Б4 1.8 Мi АГУ Ловато.Имам проблем при запалването.При стартитане на двигателя,докато е студен без подаване на газ оборотите са около 1000 като му подам газ първоначално заглъхне,а после се изфорсира.След като се отнеме педала от газта оборотите спадат между 600 и 700 и двигателя работи неравномерно гасне особено като започне да загрява.Бензиновия филтър е сменен,а на газ работи нормално.Моля ви помогнете ми.Къде да да търся проблема.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Първо:
,колега!
Много безаварийни!
Относно твоя проблем сигурно са изписани най-много буквички в този форум! Като правило, ползвай търсачката, но тъй като си нов, да те попитам: Черен ли ти е отзад ауспуха? Ако да, то вероятно се получава прекалено богата смес от смесването на двете горива. Автоматично ли ти превключва бензин/газ?
Може би, при превключване на газ, след форсиране, продължава да влиза бензин в сместа

Много безаварийни!
Относно твоя проблем сигурно са изписани най-много буквички в този форум! Като правило, ползвай търсачката, но тъй като си нов, да те попитам: Черен ли ти е отзад ауспуха? Ако да, то вероятно се получава прекалено богата смес от смесването на двете горива. Автоматично ли ти превключва бензин/газ?
Може би, при превключване на газ, след форсиране, продължава да влиза бензин в сместа
- Sasho_Yovevv
- Автомобил:
- Двигател:
!!!!
Много ви благодаря приятели.Гордея се,че съм част от вашия клуб