Проблем с автопилота на Пасат Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Пет 27 окт 2006 23:35

dimoboy написа:Пич, поразтърси се малко с търсачката и вземи се ориентирай кой пасат караш - твоя е Б5. Това което ти си мислиш че е Б5 е всъщност Б5.5 и се води фейслифт на твоя! Темата е дъвкана поне 5 пъти!!!

http://www.visi.com/~bhjelt/history.html
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%F1%E0%F2

мерси пич,че ме информира така добре,но всички СМОЛЯНЧАНИ го знаят като Б4!

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Пет 27 окт 2006 23:38

ivo123 написа:за да нямаш + и - някъде из лостовете на волана, а само копче е напълно възможно темпомата да е слаган допълнително навън.
Един мой познат на Ауди 80 има слагано такова животно и където е жилото на газта има едни вакуми, едно чудо и няма + и - а само фиксирана скорост.

не е слаган допълнително!Аз си мисля,че пасат 1999 година,който има темпомат е само с фиксирана скорост!А Б5.5 имат + и -

Потребителски аватар
dimoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimoboy » Пон 30 окт 2006 9:58

Силно ме съмнява че твоя няма +/-, погледни си по-внимателно лостчето за мигачите - може просто да са се поизтрили. Погледни си и в книжката за пасата, ако пак не го намериш вземи постни тук една снимка на лостчето ти за автопилота/мигачите. :wink:

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Пон 30 окт 2006 19:13

dimoboy написа:Силно ме съмнява че твоя няма +/-, погледни си по-внимателно лостчето за мигачите - може просто да са се поизтрили. Погледни си и в книжката за пасата, ако пак не го намериш вземи постни тук една снимка на лостчето ти за автопилота/мигачите. :wink:

сигурен съм,че няма +/- !!! Ще пусна снимка за да се увериш! ако искаш дай едно мейл-че е ще ти пратя снимка,щото не знам как да я сложа тука :(

Потребителски аватар
20V_Turbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 20V_Turbo » Вто 14 ное 2006 18:54

Е как да няма?Там където ти е копчето за вкл. и изкл. на Cruise Control-а
отляво на него на същата ръчка има едно копче,което можеш да си го натискаш нагоре и надолу.
Иначе какъв е смисълът от Cruise,ако не можеш да си увеличаваш и намаляваш скоростта с ръка?

Потребителски аватар
raziel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raziel » Нед 19 ное 2006 14:58

Popeto_89 написа:
ivo123 написа:за да нямаш + и - някъде из лостовете на волана, а само копче е напълно възможно темпомата да е слаган допълнително навън.
Един мой познат на Ауди 80 има слагано такова животно и където е жилото на газта има едни вакуми, едно чудо и няма + и - а само фиксирана скорост.

не е слаган допълнително!Аз си мисля,че пасат 1999 година,който има темпомат е само с фиксирана скорост!А Б5.5 имат + и -

аз съм с Пасат Б5 и си имам и +/- и темпомата си ба4ка супер. но нямам никаква индикация че е включен. Но аз съм с автоматична скоростна кутия.
ВПрочем с темпомат ако карам разхода ми пада с повече от литър.

Върни се в “Passat”