Еми аз за това мислех да пробвам ,щото никой не казваше ,до сега... фаровете ги полирахме има ефект определено... ще видя дали пък да не взема чисто нови крушки и да пробвам с тях какво ще е
За твоите не знам.
Моите са: къси - Н1, дълги - Н7.
Взех два комплекта ксенони:
6000К за късите, 8000К за дългите.
140 леффа ми излезе. Поставянето ще си го направя сам.
aз също съм замислил за дъглите да купя някакъв обикновен ксенон и сега има една оферта за h7 и ако всичко е ок ще ходя да ми го слагат,щото надали ще се справя сам... притеснявам се само че дългите ми не са с лупа и сигурно ще свети гадно..
а да попитам гледах из разните форуми...примерно ако сложа както мисля тея дни ксенон най обиконвен китайски на дългите ,как ще стане работата с премигването (нали му трябва някакво време да сгрее) пък и изобщо като си шофирам ако всеки път като пусна дългите трябва да чакам по няколко секунди ,като нищо ще се очеша... човека от който ще го вземам ми каза, че веднъж пусна ли го да сгрее и после нямало да има проблеми със премигването ама това сгряване колко време ще държи ...
Колега не се излагай, хубави фарове имаш. Купи си нови крушки D2S на Osram - 160 лева парчето и си вземи за дългите на Phillips който препоръчват от сайта и след полирането и настройването на фаровете си готов
След полирването на фаровете съм горе доло доволен ,свети си ксенон-а но проблема е ,че свети много пред мен,нали съм с адаптивни фарове и не знам как си ги определеня ама не светят така както искам аз и ми се налага да карам доста често на дълги...за това мисля това да е ксен на дългите,ако колегата който каза ,че един път щом ги светна да загреят е перфектно.Обаче това загряване колко време държи?
загряването е както е описал по горе колегата няколко секунди,но щом спрещ дьлгите за 5 минути може да се наложи пак да загряват пак и не е хубаво много да се пускат и спират ксеноните щото така се прецакват крушките а зимнно време трябва повече време за загрявка аз лично имам ксенон на дьлгите и ги пускам рядко защото на кьсите ми свети доста добре но иначе е доста по добре с ксенон и на кьси и дьлги но пак обьрни внимание какво сьм писал по-горе а за твоите каси смени си крушките и ходи на регулаж за да има ефект
аз хубаво ще ги сменя и късите ама от къде да знам,че с новите крушки няма да е същото ,няма как да разбера моите дали са заминали светят си,но не знам със нови дали ще има коренна разлика ...