Passat B5.5 теглич
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF 2002 BKP 2006
Passat B5.5 теглич
здравейте Моят въпрос е следния имам Passat б5.5 2002 година и на задната броня имам паркинг сензор и искам да слагам теглич . при самото слагане на теглича няма ли да пречи на сензорите когато карам на заден няма ли да се лъжат сензорите и да пищят ? искам от интернет да си поръчам теглич -> http://www.ebay.co.uk/itm/TOWBAR-FOR-Volkswagon-PASSAT-SALOON-97-To-04-Free-P-P-/230503916242?pt=UK_Car_Accessories_Touring_Travel&hash=item35ab1aa2d2 . пише че го дават с целия комплект кабели и болтове усвен тоя теглич тря ли да купувам ощи неща ? някой които разбира може ли да помогне и да ми обисни какви букси трябват и така нататък благодаря
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Passat B5.5 теглич
TenyoIvanov написа:1. на задната броня имам паркинг сензор и искам да слагам теглич . при самото слагане на теглича няма ли да пречи на сензорите ..
На фабричен парктроник мисля, че ще пречи . В сайта на Вестфалия в упътването за теглича за мояавтомобил пише, че пречи./Явно имат в предвид за фабрични парктроници, защото никой в Германия няма сам да си монтира китайски
2. искам от интернет да си поръчам теглич -> http://www.ebay.co.uk/itm/TOWBAR-FOR-Volkswagon-PASSAT-SALOON-97-To-04-Free-P-P-/230503916242?pt=UK_Car_Accessories_Touring_Travel&hash=item35ab1aa2d2 . пише че го дават с целия комплект благодаря
Не е ли по-лесно от някоя морга от Бг да си купиш теглич и то със сваляема глава/ топка/ ? На този му сложи и транспорт . Потърси в нета къде има изведен на Паст куплунг за снопа към теглича. Нищо чудно да нямаш въобще опроводяване.
При мен са 2 куплунга в заден лява калник , да ама в следващия модел след 2000г ядец - няма нищо изведено.
П.П. Извинявам се .Въобще не обърнах внимание на местожителството.
Последна промяна от kris11 на Пон 27 май 2013 10:12, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF 2002 BKP 2006
живея в англия и искам да си сложа теглич да си докарам каравана :-) това ми е целта .
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
На стоповете има празни букси за включване на инсталацията на теглича. Дали обаче ще ти дадат инсталация с букси точно за твоят модел автомиобил никой не знае. Иначе ако го дават с комплект кабели и болтове нищо друго не ти трябва.
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Колега захващането на теглича към топката не ми харесва!Много е слабо според мен.Ще се държи само на два болта като ги гледам 8мм.За да сложиш теглича трябва да смъкнеш корите в багажника стоповете и бронята.Кабели за към теглича може да имаш в задния ляв калник вътре под кората.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Не е нужно да се свалят стоповете, корите в багажника също. Знам, защото съм слагал теглич на моята кола