На пасат без оборотомер на таблото може ли да се постави
На пасат без оборотомер на таблото може ли да се постави
Здравейте отново колеги. Бях писал нещо преди но явно не сьм го скопосал. Сега ме интерисува дали може да се замени табло без оборотомер на Б3 с табло с оборотомер
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може.
Има много теми по въпроса, които можеш да прочетеш.
На кратко - намираш си табло от същия вид като твоето. Имам предвид разположението на лампата/лампите/ на мигачите (една лампа долу или две горе), за да не става цветомузика, ако сложиш от другия тип. Проверяваш и предавателното число на скоростомера дали е същото.
Сваляш твоето и слагаш новото. Нищо друго нямаш за преправяне. Буксата ти е същата и системата ти е окабелена за оборотомера.
Успех в търсенето!
Има много теми по въпроса, които можеш да прочетеш.
На кратко - намираш си табло от същия вид като твоето. Имам предвид разположението на лампата/лампите/ на мигачите (една лампа долу или две горе), за да не става цветомузика, ако сложиш от другия тип. Проверяваш и предавателното число на скоростомера дали е същото.
Сваляш твоето и слагаш новото. Нищо друго нямаш за преправяне. Буксата ти е същата и системата ти е окабелена за оборотомера.
Успех в търсенето!
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: На пасат без оборотомер на таблото може ли да се постави
ege написа:Здравейте отново колеги. Бях писал нещо преди но явно не сьм го скопосал. Сега ме интерисува дали може да се замени табло без оборотомер на Б3 с табло с оборотомер
Колег анетърсиш,точно такава тема имаше и там писах че точно този върянт съм го пробвал лично с колата на бащами и стана супер,даже си имаш и ел.часовник,така че действай смело,СТАВА

П.П. използвай търсачката повече