Пасажерска седалка на двуврта голф 2

Техническа и сервизна информация за Passat
vesko_ralev
Автомобил:
Двигател:

Пасажерска седалка на двуврта голф 2

Мнениеот vesko_ralev » Чет 10 окт 2013 8:51

Ами на мен ми се е скъсало жилото точно долу където се захваща на лостчето за издърпване на куката. Въпроса е дали се предлагат някъде такива жила, защото то е било сплескано в самия накрайник, но тъй като е 1 мм и не може да се разпробие, трошът се свредлата.Макар че и да се разпробие, незнам на дължина дали ще стигне,а и този накрайник изглежда доста твърд,дали ще мога въобще да го сплескам отново около въженцето.Исках да попитам,някой ако има някакъв опит с това и е ремонтирал по някакъв начин скъсано жило, как го е направил. Или дали няма някой седалка за хвърляне, да му ги поискам, че в магазина казаха, че не се предлагат такива жила. Ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарен :)

Потребителски аватар
ninkotv
Автомобил: [Golf 2] [Tiguan 5N] [Audi A3 8L]
Двигател: [HK 1983] [CBAB 2010] [AGN 1999]

Re: Пасажерска седалка на двуврта голф 2

Мнениеот ninkotv » Чет 10 окт 2013 9:21

Има по-лесно решение. Първо виж дали и двете закопчалки долу не се движат като вдигаш лостчето. Ако е само едната, връзваш с тел в отворено положение тази която не се движи. По този начин като вдигаш лостчето ще отваря работещата закопчалка. Така направих и на двете ми седалки и няма проблем вече 4-5 години.

vesko_ralev
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасажерска седалка на двуврта голф 2

Мнениеот vesko_ralev » Чет 10 окт 2013 9:31

Ами и аз си мислех за нещо такова, но се притеснявах да не се счупи другата,ако се климбучка и се осуче, но щом казваш че от години ти върши работа, може да го пробвам :) Благодаря все пак :)

Върни се в “Passat”