Проблем с централното на Пасат Б5 на задна лява врата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с централното на Пасат Б5 на задна лява врата
От известно време централното почна да не заключва задна лява врата всеки път или да не я отключва. Според мен беше машинка, но след като закачих друга машинка (втора ръка) не тръгва и с нея. Свалих и кабелите от буксата в колоната с голямата букса за моторчето за ел. стъклото и включвам директно другата машинка и не тръгва. Разглобих и дясната ми врата и включвам на нея тая машинка с кабела и тръгва. Днеска пренесох цяла врата оборудвана и я включих на буксата в колоната и машинката не се обажда, дефакто или имам прекъснати кабели в купето и не достига ток до вратата, или има модул, който по някаква причина не подава напрежение към задна лява врата. Разкачих под мокета пред шофиорската седалка, съмнявах се в тоя модул но той май не управлява централното тъй като и когато е разкачен от 2-те букси централното пак си работи. От снопа с кабели имах 2 връзки които са корозирали и бяха прекъснали, запоих ги но напрежение пак не идва. Някой има ли представа как върви ел. инсталацията - от задна лява врата на къде отива (някъде назад към багажника е) ..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с централното на Пасат Б5 на задна лява врата
Проблема е решен, оказа се отново един прекъснат кабел при връзките близо до комфорт модула, оправих го и всичко тръгна.