Опитва се да гасне
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Жерри , ама ти в една тема описваш 3 пъти все по тежки симптоми. Първото бе като кихане и ти казах да не му обръщаш внимание.А нещо подобно на третото имах през лятото, само на бензин и след като си смених бензиновия филтър всичко заспа :wink: Ааа, тогава майстора от стенда ми слага някакво съпротивление да лъже колата че е загряла ама тя пак придърпваше
kaloyan22 написа:Жерри , ама ти в една тема описваш 3 пъти все по тежки симптоми. Първото бе като кихане и ти казах да не му обръщаш внимание.А нещо подобно на третото имах през лятото, само на бензин и след като си смених бензиновия филтър всичко заспа :wink: Ааа, тогава майстора от стенда ми слага някакво съпротивление да лъже колата че е загряла ама тя пак придърпваше
На мен и филтрите са нови
И аз бях с този проблем до вчера и като смених термо датчика и се оправиха нещата
Трябва да е с жълт пръстен ама моя беше с лилав,а сега де и аз си карам така от една година и ми държеше 82-82 градуса,а сега е перфект и сутрин като паля на бенц и сваля оборотите вече не се опитва да притрисва и да гасне
Така,че проверете и това-аз също съм с горивен филтър на 10к и няма да го сменям скоро,защото само паля на бенц

Трябва да е с жълт пръстен ама моя беше с лилав,а сега де и аз си карам така от една година и ми държеше 82-82 градуса,а сега е перфект и сутрин като паля на бенц и сваля оборотите вече не се опитва да притрисва и да гасне

Така,че проверете и това-аз също съм с горивен филтър на 10к и няма да го сменям скоро,защото само паля на бенц