От известно време имам следния проблем при завой надясно се чува някакво щракане от лявата страна на предницата ми. Предположих че е каре но не съм напълно сигурен тъй като този звук се чува като завъртя леко волана надясно а не при пълен десен. Щом завия повече изчезва, щом върна малко волана пак изчезва щрака само при едно положение на волана. Благодаря предварително на отзовалите се.
Пасат б3 проблем с каре
Пасат б3 проблем с каре
Здравейте колеги.
От известно време имам следния проблем при завой надясно се чува някакво щракане от лявата страна на предницата ми. Предположих че е каре но не съм напълно сигурен тъй като този звук се чува като завъртя леко волана надясно а не при пълен десен. Щом завия повече изчезва, щом върна малко волана пак изчезва щрака само при едно положение на волана. Благодаря предварително на отзовалите се.

- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с каре Пасат б3
Трябва да се прегледа хубаво. Кой каквото и да ти каже - може и да не е така и да сменяш здрави части. Моето тракаше и в двете посоки и щях да сменям и двете външни, а се оказа, че е само едното. След 3-4000км. пак се разтрака и или новото магазинско каре е боклук или е отишло вътрешното (ама още не му е дошъл редът - първо изпитите), както на един колега, който смени 4-5 външни, докато разбере, че вътрешното е отишло. Трябва да се види в сервиз. Успех с майсторите, че и там е мътна и свекървава!