пасат B5 variant заден капак

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

пасат B5 variant заден капак

Мнениеот jettro » Пон 24 мар 2014 11:02

Колеги извинявам се предварително, че пускам нова тема, но не намерих старата за капак от Б5,5 на Б5.
Имам пасат Б5 вариант, искам не искам трябва да сменя задния капак, защото ръждата му видя сметката. Знам, че директно като се сложи капак от Б5,5 трябва и комфорт модула да се сменя и да се донаглася и не е видяна дали ще се отваря. Обаче имам монтирано управление на централното заключване с 3 бутона. Отключване, заключване на вратите и отделен бутон за отваряне на багажника.
Изображение
Върпоса ми е, дали ще може направо да се свърже управлението за машинката на капака и да се отваря от копчето на дистанционното? Или да си търся направо капак за Б5 и дане се занимавам с излишни хамалогии.
Благодаря Ви предварително!!!

Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Re: пасат B5 variant заден капак

Мнениеот instantaccess » Пон 24 мар 2014 11:51

За комфорт модул незнам със сигурност, но капака от 5,5 със сигурност трябва да е комплект. Машинката за отваряне трябва да е работеща (често дефектират) и на място, тъй като отварянето на капака е по съвсем различен начин.

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пон 24 мар 2014 12:34

Няма нужда от смяна на комфорт модул. Има премеждия по ради различните цветове на кабелите в инсталацията. Купуваш врата, купуваш една машинка за врати от най премитивните за 5лв. И трябва да намериш кадърен електричар да ти свърже това всичко.

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Вто 25 мар 2014 17:55

Благодаря Ви! Започвам с търсенето на капак ;)

Върни се в “Passat”