Не намерих тема, в книжката не пише как се свалят тези капачета на тавана , зад сенниците и какви крушки ползват като консуматив. Светват когато се отвори капачето на огледалото на сенника - но единия не ми работи?! Дано е крушката.
Колата е 1999година.
Смятам че са на щипки от страни но ме е страх да напъвам по предположения.Някои сменял ли е да сподели чалъм.
Благодаря предварително
Не бързай да разглобяваш. Лампичкаат може да не свети защото капачето на огледалото не натиска контактната пластина. Опитай първо това. При мен имаше подобен проблем, беше се изтрило зъбчето на капачето на огледалото в сенника и не светваше лампичката. Успех!!!
Здравейте, Наистина за осветлението в купето бутончетата отзад на задвите седалки имат 3 положения - да светят при отворени врати, да светят постоянно и средното положение е да изключиш предните две, т.е. да не светят лапичките при различните положения. На сенниците моите лампички са им изгорели гнездата в сенника на самите плафони и като отвориш сенника пада стъклото в краката ти. Трябва да измяслям някаккво закрепване.