колеги тази вечер пътувах малко извънградско и ме валя доста силен дъжд... прибрах се всичко точно освен, че не можах да я заключа с дистанционното, но си помислих, че може би батерията да му е паднала.. както и да е и след около 2 часа ми звъни познат минал покрай нея и ми казва, че светела като коледна елха слизам аз и гледам всички аварийни светлини светят без да мигат просто светят.. запалих аз и покарах и няма мигачи няма аварийни всичко си свети и не ще да гасне. позагря и пуснах да духа топло и след няколко опита угаснаха и проработиха мигачи аварийни.. също така доста време като цъкна копчето за заключване на вратите постоянно се отключваха, заключваха.. иначе всичко останало си беше наред.. и няма и 10-15 километра да изминах и всичко се оправи. поогледах в краката на шофьорското място нямаше вода да е влязло и на пасажерското място също.
паркирах аз и опитвам да заключа с дистанционното да, но после не се отключва а трябва с ключа и алармата се задействаше.. сега съм махнал клемите на акумулатора да не би да прави мизерии .. чел съм че е възможно да е влязло вода в комфорт модула и от там да идва тоя проблем?