Пасат В6 въпрос за ангренажен ремък
-
- Автомобил: PASSAT B 6 Variant
- Двигател: BMR 11.2006 DSG
Re: Пасат В6 въпрос за ангренажен ремък
10000 лв са все още малко за Пасат 6,пък бил той и на 500 х.км,преди да е върнат километража.Такъв автомобил ако сам отидеш да си го купиш,примерно от Германия или Холандия/белгия/ от частно лице и всичко си му е ОК има си преглед и всички необходими документи,ще е на не по-малко от 380-400 х.км и цената пак може да успори,заащото минава 4800-5200 евра.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
skromnia1970 написа:10000 лв са все още малко за Пасат 6,пък бил той и на 500 х.км,преди да е върнат километража.Такъв автомобил ако сам отидеш да си го купиш,примерно от Германия или Холандия/белгия/ от частно лице и всичко си му е ОК има си преглед и всички необходими документи,ще е на не по-малко от 380-400 х.км и цената пак може да успори,заащото минава 4800-5200 евра.
АЗ ЛИЧНО за 10 хилки не бих купил Б6 поне 12 / 14 хил.
ЕВТИНОТО ИЗЛИЗА винаги много скъпо !
То пак няма гаранция но . На скоро един приятел си купи за 9800 лв. Пасат б6 и ми
разправяше ,че имала уникален кожен салон много екстри и едвали не колата е уникат
моята била базова ала бала няма лошо но аз му казах да се замисли и да
вземи един бояджия и един механик преди да купи колата ма никой не ме слуша .
И ми разправя колко бил хубав , след което е купи . И ходи на регулиране на предница .
Истина за новината го разби колата е имала такава интервенция (и не е направена качествено
а колкото да се продаде ) ,че няма сходимост на колелата. и така ...
извода е ясен и така .
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
Ами това е напълно нормално. Особено трябва да се внимава при нов внос. А свестен Б6 под 12 к си е направо химера все още.