По дилемата дали сегментите или изобщо продуктите на Дружба не отстъпват по качество с това на западноевропейските си конкуренти, едва ли някой от нас може да бъде КАТЕГОРИЧЕН. Дори и да е направил един основен ремонт на старата си Шкода или пък живее в Разград и “има познати, които работят в завода”.
Ето защо аз не бях категоричен в мненията си по-горе. Просто изразих СЪМНЕНИЕ. Съмнение, базирано на опитът ми през последните години, натрупан при взаимотношенията ми с няколко машиностроителни предприятия с изцяло български мениджмънт.
Засега не приемам за истина информацията на колегата Serg71 от Разград, че произвеждат за BMW и то за първоначално вграждане, защото е основавана само на слухове. В действителност официалната информация гласи:
1) от сайта на компанията
http://www.drouzhba.bg;
– "Drouzhba" Co. is highly recognized in Russia, Ukraine, Poland, Turkey, Egypt, India, Algeria, Syria, Macedonia, Romania, etc.
Да произвеждаш части за първоначално вграждане за германски автомобилостроител определено е престиж. Не виждам никакъв смисъл подобна информация да се крие или разпространява чрез слухове.
– The stability of all processes is maintained in accordance to the requirements of ISO 9001:2000 and ISO TS 16949
Тук декларират, че процесите протичат съгласно изискванията на тези два стандарта. Сертификат за ISO TS 16949 обаче няма публикуван на сайта. Защо ли? Може би просто няма такъв – не го твърдя, само предполагам. Стандартите от серията ISO 9000, отдавна са отеснели за големите автомобилостроители, т.е. недостатъчни са. А и в България (и не само) определено девалвираха през последните години. Но фирмите обикновено обичат да се кичат със сертификатите, които притежават.
2) от пресата – в. “Капитал”;
В една статия от 11.06.2005, посветена на трудностите, пред които са изправени българските производители на автомобилни компоненти се казва, че през 2005 г единствената българска фирма, която изнася части за ПЪРВОНАЧАЛНО вграждане за ЗАПАДЕН производител е “Монбат” – Монтана (за португалския клон на “Isuzu" и ръмънския на “Daewoo”)
3) от Интернет;
Портфолио на фирмата в сайта
http://www.business.bg гласи:
Произвежданата продукция е предназначена, както за резервни части, така и за вграждане в нови двигатели, като двигател Перкинс 3.152 и 4.236 на фирмата 'ВАМО'-Варна, двигател МЕМZ-245 (TAVRIA) в Украйна, УЗАМ_3317 и V2 - Русия и др
С това, моите източници се изчерпаха. Ако колега Serg71 имате други, най-учтиво Ви моля да ги споделите тук. Мисля, че ще бъде полезно.
Иначе е похвално, че фирмата инвестира в ново оборудване, но това далеч не е достатъчно да спечелиш доверието на големи клиенти. Пътят е дълъг и труден. Желая им успех!